Zes Smaak Fusions.


Aglioli, Gomasio, Lemon Sunshine, Picá, Pimentón & Ras el Hannout. Puur en eerlijk. Op zichzelf én te combineren.
Some confusions??

Een pakket met 6 flesjes voor €29,70 (exclusief verzendkosten).

La Nouvelle ménagère.


De ouderwetse menage, je weet wel … het bekende peper- en zoutstelletje met mosterd, is nu smakelijk uitgebreid. Verras je gasten.

Strooigoed op tafel.


Is er voor de genieters van lekker eten. Een maaltijd serveren met alleen de pure oorspronkelijke smaak zonder toevoeging van smaakstoffen.

Wat de chef kok je voorzet kan je met veel diversiteit naar je eigen smaak toe tillen.

Houdbaarheid? Houdt het droog, dan blijft het houdbaar.

Personalized Food.


Gerechten door ieder naar ieders eigen wens op smaak brengen. Schep met een theelepeltje wat strooigoed in de palm van je ene hand. Met de duim en de wijsvinger van de andere hand kan je iedere hap die je neemt op de juiste plek naar je eigen smaak verrijken.

Hoe lekker smaakt het strooizout over je gekookte eitje bij je zondagse ontbijt. Dit strooi je toch ook op het allerlaatste moment er over.

Dry Rubs.


Om bijvoorbeeld groenten, vlees en vis mee in te wrijven

Voordat je het stooft, rookt of zacht grild.

Sous vide – slow cooking.


Rub and wrap.

Om je slow cook recepten pas écht smaak te geven.
Image
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - YofY.nl - cadeau artikel met rubs en strooigoed
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - YofY.nl - cadeau artikel met rubs en strooigoed

Dry rubs


Op bestelling in gemengde set of navulling per 250 gram en 500 gram vers voor je bereid.

Aglioli


In Zuid Frankrijk zijn de Agliolis de zomerse buurtfeesten. Je kan aanschuiven en samen met de buurtbewoners een boeren middagmaaltijd eten. Rijkelijk knoflook in en op alles. Dit strooigoed, van knoflook, gember en witte peperkorrels, is in citroenmousse geweckt. Daarna wordt het gedroogd en gemalen. Grove Aglioli kan met zwarte peper in de molen. De fijne Aglioli maakt je salade of sauzen áf. Voeg het toe in marinades of strooi (Dry Rub) het op vis of vlees voor de slow grill.

Pimentón


Rondom de Middelandse Zee is Pimentón een must bij iedere maaltijd. Zoete, op geurig hout gerookte, daarna gedroogde en gemalen paprika’s. Een lombokje mee roken, drogen en malen en dat maakt het net even pittiger. Pimentón maakt pure smaken voller en breder. Het kan je zelfs een BBQ sensatie geven. Doop eens een partje geschilde appel licht in de Pimentón en …

Gomasio


Uit de Japanse of de macro biotische keuken komt de Gomasio. Geroosterd en gemalen sesamzaad vermengd met zeezout. De grove Gomasio heeft zoutkristallen die een verrassende pikante ‘bite’ sensatie geven. Grof zeezout smaakt intens; strooi ’t daarom met mate. Voor liefhebbers wordt het zeezout verrijkt met vermalen zilt zeewier.

Lemon Sunshine


Van uitsluitend het geel van mediterrane citroenen. Iets pittiger gemaakt met een enkele gele Mme Jeanette. Een exclusief strooigoed want slechts drie procent van een hele kist citroenen (15 kg) is hiervoor geschikt. Gewassen citroenschil wordt langzaam gedroogd en grof gemalen. Lemon Sunshine in je salade of over je gegrilde of op de huid gebakken zalm of zwaardvis is een zonnetje op je tong.

Picá


Betekent in Papiamento ‘scherp gekruid of gemarineerd’. de vier soorten pepers: Lomboks, Habanero’s, Madame Jeanettes en Padlon maken dit strooigoed Hopi Picá. Eerst gerookt op geurig hout, dan gedroogd en gemalen.

Na het strooien NIET met je vingers in je ogen wrijven!

Ras el Hannout


Elf gemengde specerijen, zonder zout, volgens een traditioneel recept uit de Levant. Komijn en Kaneel zijn de hoofdingrediënten. Als strooigoed is de Kashba en de Medine uit het Midden Oosten in geur en smaak binnen handbereik. Ook erg lekker bij de bereiding van warme en koude Mezzes, Tajines en Oosterse Grill Marinades.

Bestellen  Dry rub zes Smaak Fusions. €29,70 incl BTW Een pakket met 6 flesjes á €4,95 incl. BTW per flesje
  inclusief: Aglioli, Pimentón, Gomasio, Lemon Sunshine, Picá & Ras el Hannout

  Aglioli Navulverpakking 250 gram €16,50 incl. BTW
  Pimentón Navulverpakking 250 gram €14,50 incl. BTW
  Gomasio Navulverpakking 250 gram €5,50 incl. BTW
  Lemon Sunshine Navulverpakking 250 gram €18,50 incl. BTW
  Picá Navulverpakking 250 gram €15,50 incl. BTW
  Ras el Hannout Navulverpakking 250 gram €17,50 incl. BTW

  Aglioli Navulverpakking 500 gram €27,50 incl. BTW
  Pimentón Navulverpakking 500 gram €24,50 incl. BTW
  Gomasio Navulverpakking 500 gram €10,50 incl. BTW
  Lemon Sunshine Navulverpakking 500 gram €34,50 incl. BTW
  Picá Navulverpakking 500 gram €26,50 incl. BTW
  Ras el Hannout Navulverpakking 500 gram €31,50 incl. BTW


  Bestelinformatie


  Verzenden


  Je pakket krijg je aangetekend toegezonden voor € 8,70. Dit is verzekerd bij verlies of beschadiging, handtekening voor ontvangst, zending online volgen met track & trace.

  Wanneer de bestelling en verzendkosten zijn betaald ga ik de bestelling vers bereiden. Met email correspondentie houd ik je op de hoogte van de bereidingstijd en de verzenddatum. Kersvers zal ik het naar je toe zenden.

  Een verzending van één pond strooigoed past in een brievenbuspakket en kost maar €4,50. Dat scheelt in verzendkosten.

  Betalen


  Betalen gaat via een betaalverzoek van de ABN Amro. Na het bestellen zal ik deze via de mail naar je toe zenden.

  Het afleveradres is het adres wat in het formulier is ingevuld. Wil je het als cadeau naar iemand anders verzenden? Geef dat dan aan in het opmerkingen veld samen met de naam en adres waar het pakket heen verzonden moet worden.

  Speciale wensen?


  Met alle plezier maak ik volledig biologische varianten op basis van een dagprijs. Horecabedrijven en delicatessenwinkels kunnen in overleg de flesjes geleverd krijgen met hun eigen logo. Ook voor overige wensen neem gerust contact op.