Als je een vriezer en een koeling hebt, dan kom ik met mijn Workshop Truffels maken bij je thuis of op de zaak. Dan neem ik bonbongereedschap, spuitzakken, handmixer, ingrediënten en een couverture-pan mee.

Je leert de originele chocolade slagroomtruffels maken en wordt uitgedaagd vernieuwende smaken te verzinnen. Voor mij is het evenzeer een uitdaging om jou hiertoe te brengen.
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Chocolade slagroomtruffels in cacaopoeder
Originele chocolade slagroomtruffels
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Chocolade slagroomtruffels in cacaopoeder
Originele chocolade slagroomtruffels
Bij de Workshop Truffels maken gaan we voorbereiden, smaakbepalen, beslag maken, opspuiten, chocolateren, poederen en presenteren.

Chocolade slagroomtruffels worden doorgaans op één manier gemaakt. Het is dan juist leuk om truffels met andere smaken te maken dan met de geijkte vanille. Denk daarbij aan cassis, sinaasappel, kokos, pistache, advocaat, tiramisu, coffee en kiss of fire. Na deze Workshop heb je altijd je eigen bonbons in huis.

Vanaf 1 persoon. Per dagdeel €190,00.
Groepen vanaf 4 personen à €45,00 per persoon per dagdeel.
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - de chocolaterie van mijn moeder in 1957 te Deventer - ze won met deze etalage de 1e prijs
1958 Deventer, Chocolaterie van mijn moeder
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - de chocolaterie van mijn moeder in 1957 te Deventer

Interesse?


Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

06 5333 4530

info@intveencatering.nl

Ik bel je terug


Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.