BESTEL NU EEN BORREL- OF TAPASPLANK!
Bij de Workshop Technisch snijden kan je kiezen uit deze vier toepassingen:
• Het snijden van groenten in julienne, brunoise en chinoise
• Het versieren van gerechten met groentedecoraties
• Vis-, schelp- en schaaldieren, oesters openen
• Vlees uitsnijden en bewerken
• Het snijden van groenten in julienne, brunoise en chinoise
• Het versieren van gerechten met groentedecoraties
• Vis-, schelp- en schaaldieren, oesters openen
• Vlees uitsnijden en bewerken
Met elk van deze technieken kan je mooie gerechten opbouwen en ze lekkerder maken. Door je snijtechniek behouden je producten hun kwaliteit: je snijdt immers echt in plaats van te duwen of te kneuzen.
Natuurlijk leer je ook je mes te slijpen en scherp te houden met een aanzetstaal. Neem je botte mes maar mee! Goede adviezen over de aanschaf van de juiste materialen kan ik je altijd geven.
Vanaf 1 persoon. Per dagdeel €190,00.
Groepen vanaf 4 personen à €45,00 per persoon per dagdeel.
Natuurlijk leer je ook je mes te slijpen en scherp te houden met een aanzetstaal. Neem je botte mes maar mee! Goede adviezen over de aanschaf van de juiste materialen kan ik je altijd geven.
Vanaf 1 persoon. Per dagdeel €190,00.
Groepen vanaf 4 personen à €45,00 per persoon per dagdeel.
Interesse?
Neem gerust contact op via telefoon of mail.
Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.
Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.
06 5333 4530
info@intveencatering.nl
Ik bel je terug
Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.