Gedegen Escoffier-basiskennis, bijvoorbeeld voor Self Made Cooks of voor Home Made Cooks. Word een echte Escoffier in je eigen koksbuis.

Mijn kookervaring startte toen ik als kok in een steakhouse begon. Prachtig keukenwerk maar ik miste een brede basis. Deze basis heb ik later ingehaald en dat heeft mijn prestaties, creaties en flexibiliteit enorm verbeterd. Daarom weet ik zeker dat deze behoefte bij meerdere Self Made Cooks bestaat.
Image
Escoffier in je koksbuis
De Workshop Escoffier in je koksbuis richt zich op warenkennis, vaktheorie, menuleer, keukenfrans, voedingsleer, bakkerij en slagerijdecoratie. Er wordt aandacht besteed aan diëten, bijzondere voeding en kooktechnieken. En je krijgt basisinformatie over calculatie en gebruik van Excel, HACCP’s, Arbo, kwaliteit, duurzaamheid en hygiëne. Dit alles wordt intensief met praktische taken en oefeningen ondersteund.

Na een startperiode van theorie en praktijk kan je je eigen interesses aangeven, zaken die voor jou belangrijk zijn om op te focussen.

Dit is een workshop op maat. Daarom kan ik hem aanpassen aan je wensen als je je voorbereidt op werk als assistent in de keuken. Met de kennis die je in deze workshop opdoet kan je je onderscheiden, waardoor positieve reacties op sollicitaties kansrijker zijn.

Interesse?


Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

06 5333 4530

info@intveencatering.nl

Ik bel je terug


Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.