Aspirant- of doorstartende ondernemers nodig ik uit voor de ambulante verkoop van bijzondere maaltijd-broodjes van restaurantkwaliteit, op basis van een franchise-relatie.

Jij als zelfstandig ondernemer en franchisenemer, verkoopt deze bijzondere broodjes op warenmarkten, evenementen en in uitgaansgebieden. Ik als franchisegever bevoorraad je en beheer je administratie. Voorafgaand begeleid ik je in ondernemersvaardigheden waarmee je een kredietverstrekker tot het verlenen van een klein startkapitaal kan overtuigen en klaar bent voor de markt. Vanaf dan gaan we voor een goede samenwerking.
Image
Algemene Ondernemers Vaardigheden
De Workshop Opfrissen Algemene Ondernemersvaardigheden is bedoeld om de markt-, organisatie- en warenkennis van de franchisenemer te vergroten. Hiermee wordt de franchisenemer een volledige zakenpartner. De onderwerpen die in de workshop behandeld en uitgewerkt worden, hebben direct te maken met de invulling van het businessplan. Dit zijn: organisatie, marketing, financiering, verlies en winst, liquiditeit en duurzaamheid.

Nadat je je als aspirant-franchisenemer hebt ingeschreven voor deze workshop, volgt er een screening naar je ondernemersvaardigheden. Voor deze screening betaal je €75,00. Aspirant-franchisenemers die voor een lening of verkrijging van bedrijfskapitaal een Bbz willen aanvragen bij de gemeente, behoren ook tot mijn doelgroep.

Interesse?


Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

06 5333 4530

info@intveencatering.nl

Ik bel je terug


Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.