Voor mij is het erg leuk om kennis over kunnen te dragen aan koks zoals de Home Made Cook of Self Made Cook. Hen een basis meegeven waarmee ze telkens kunnen schitteren. Daarvoor geef ik een aantal workshops, waarin je jouw eigen kennis gericht aanvult met mijn basiskennis. Je creaties zullen diverser en vernieuwender worden. Workshops vanaf 1 persoon, hoeveel aandacht wil je?
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Chocolade slagroomtruffels in cacaopoeder

Truffels maken


Je leert de originele chocolade slagroomtruffels maken. Daarnaast word je uitgedaagd om vernieuwende smaken te bedenken. Voor mij is het evenzeer een uitdaging om jou hiertoe te brengen.
Meer informatie...
Image

Technisch snijden


Snijden als een chef, uitbenen als een slager, fileren als een visboer en het maken van groentedecoraties. Allemaal snijtechnieken die de helft van de smaak bepalen. Leer in mijn Workshop Technisch snijden de juiste snijwijze en het juiste mes kiezen. En hoe je je messen slijpt en scherp houdt.
Meer informatie...
Image

Hoe organiseer ik mijn eigen catering


Bijvoorbeeld ‘het 21 diner’ van je zoon of dochter.

Speciaal voor de Home Made Cooks. Ik leer je methodisch denken dat voorafgaat aan een grote kookklus. De inkoop moet uiterst scherp en daarom… houd je erna niets over. En wat dacht je van de logistiek bij de bereiding en het uitserveren.
Meer informatie...
Image

Escoffier in je koksbuis


Mijn kookervaring startte toen ik als kok in een steakhouse begon. Prachtig keukenwerk maar ik miste een brede basis. Deze basis heb ik later ingehaald en dat heeft mijn prestaties, creaties en flexibiliteit enorm verbeterd. Daarom kan ik mij voorstellen dat deze behoefte bij meerdere Self Made Cooks bestaat.

Auguste Escoffier
Meer informatie...
Image

Algemene Ondernemers Vaardigheden


Voor sommige mensen is dit een opfrisser en voor aspirant-franchisenemers in ambulante handel een basis om te gaan ondernemen. Een B2B-service is om kennis te versterken bij ondernemers. In samenwerking met In ’t Veen Mise en place Catering gaan we een bijzonder maaltijd-broodje met restaurantkwaliteit verkopen. Dit gaan we aanbieden op warenmarkten, evenementen en in uitgaansgebied. Mogelijk dat er een startkapitaal via Bbz kan worden geworven.
Meer informatie...

YofY.nl


Dry Rubs, kruiden, specerijen, strooigoed op tafel, La Nouvelle Menagerie. Uit eigen keuken, drogerij, rokerij, kruidenmengerij, kruidentuin, omgeving en ontdekkingen. Op natuurlijke wijze bereid.
Ga naar Yofy.nl