Image

Algemeen


Prijs en producten verhouding

Voor het diner dat je besteld is het niet altijd het “wat en hoeveel” de prijs uitmaakt. Het gaat nu om het aantal handen dat er mee bezig is om dit alles voor elkaar te krijgen. Gelukkig kan ik heel veel zelf. Dat is wat ik wil, want het is leuk om zelf het brood te bakken, de falafel te maken en de braadstukken voor het vleeswaren assortiment in eigen keuken uit te benen en voor te bereiden.

Ervaringen leren dat hulp vanuit de familie of uit het bedrijf vaak een opsteker is gebleken bij het behalen van een nóg feestelijker resultaat. Ook de hulptroepen vierden actief feest.

YofY.nl

De web en telefoonwinkel van In ’t Veen Mise en place Catering. Een speciaal aanbod van zelfgemaakte rubs en specerijenmixen, kruiden en edik.
Naar YofY.nl

Vragen & Spelregels

Voor antwoorden op veel gestelde vragen of naar contact.
Image

Groepsactiviteiten


Teamwerk

Workshops voor groepen waar de deelnemers gouden en gevulde bonbons leren maken of samen paté bakken of les in technisch snijden krijgen van groenten, vlees en vis of technieken waarmee je eenvoudig een feestmaal kan decoreren. Maarrr… ook je mes leren slijpen en onderhouden.

 • Technisch snijden
  Workshops worden afgestemd op de wensen van de aanvrager – in eigen keuken of omgeving.
 • Truffels maken
  Workshop gericht op de techniek en eigen creativiteit – in eigen keuken of omgeving.
 • Patés bakken
  Te kiezen valt voor vlees-, vis-, groenten- en fruitpatés maken – in eigen keuken of omgeving.
 • Buffet maken en decoreren
  Met grotere groepen in een passende locatie een knap stukje teamwerk.
Neem contact op
We maken nog steeds gebruik van ‘jouw’ snijtechnieken uit de workshop Technisch Snijden.
Als ik voor mezelf spreek; ik snijd ook echt bewuster.
Van mijn moeder heb ik mijn vaders slijpstaaf gekregen en ook dat weet ik nog goed hoe ik een mes moet aanzetten en scherp te krijgen (en anders heb ik het filmpje van de workshop nog 😊). Wij eten nog steeds van Hello Fresh en gebruiken je snijtechnieken dus elke dag.
Erika 11/03/2024
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - al vijf en een half jaar de lasagne leverancier van Hein Post GroningenIn 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - bedrijfscatering - kleine lasagne schotels om uit te delen tijdens de lunch of als snack in de middag

Bedrijfscatering

 • Restaurant-broodjes
  of Mental Boost - Opkikkertje om 15:00u als pauze voor een kiplekker laatste stukje van de vergadering.
Menusuggesties
 • Cocotterie Gourmand
  Fijnproevers stellen hun eigen ovenschotel samen. De chef bakt ze dan voor je af. Je kan telkens weer een eigen nieuwe ovenschotel uitkiezen. Alle gewenste gerechten zijn hiervoor geschikt.
Menusuggesties
 • Saladyner
  een lepel en een bowl. Daarin jouw zelf gekozen salades. Aangevuld met jouw keuze van wok- of grillgerecht van vis, schaaldieren, vlees en of groenten.
Menusuggesties
 • KikkrUp J Kiplkkr
  Duurt de belangrijke vergadering net een uur te lang voor jouw / jullie focus? – Boost even Up voor de laatste agendapunten.
Menusuggesties
 • Mise en place
  In ’t Veen Mise en place Catering ondersteund bedrijven ook in voorbereidende keukenwerkzaamheden en het leveren van halfproducten voor de verkoopvitrine en voor de eindbereiding in je eigen bedrijfskeuken.
Menusuggesties
In 't Veen Catering II Groningen Drenthe en Friesland - een bruidstaart aan het Hoge der Aa in GroningenIn 't Veen Catering II Groningen Drenthe en Friesland - ..... en de opdrachtgever vroeg om oogstrelende decoratie - wij maakten zelf de meelzakken en de Eifeltoren van brood

Evenement


Mijn invulling als suggestie voor een hele dag

Voor een grotere groep mensen kan ik het volgende invullen. Het menu-aanbod is een schakeling van eet-performances.
‘S morgens een broodjesbuffet met warme en koude dranken, smoothy’s en slow juice fruitsappen. Taart en gebak.
Lunch of Dejeuner Directoire met mobiele keukens voor een Brueghelse Broodmaal met de restaurantbroodjes en een Saladyner met bowlgerechten naar keuze. Dit wordt voor je geserveerd vanuit verschillende keukenopstellingen.
KikkrUp J Kiplkkr Halverwege de middag een frisse opkikker bij een Fruit, Cereals, Smoothie, Choco & Toetjes bar.
’S Avonds vier verschillende keukens – outdoor kitchens – opstellingen zoals de Vitamin Sea Food en Bouillabaisse, de Brochettes mixed grill, slow cooked stoofschotels uit de Dutch Ovens en gepersonaliseerde ovenschotels van de Cocotterie Gourmand.
Ter afsluiting kazen, zoete geflambeerde crêpes, een ijscowagen en een baristabar op de fiets.
Gedurende de hele dag is er de Bon Bini Bar met de gangbare drankjes en met lekkere cocktails, ook zonder alcohol. Warme dranken komen van de Baristafiets. De Bon Bini Bar verzorgt ook jouw (dans-) muziek.
Natuurlijk alles volgens het maatwerk van de opdrachtgever. Binnen alle opstellingen is er ruimte voor diëten en voedingspatronen. Vraag gerust naar mijn allergeneninformatie. Taxi naar huis of pendel naar de parkeerplek.

Interesse?


Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

06 5333 4530

info@intveencatering.nl

Ik bel je terug


Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.

  YofY.nl


  Dry Rubs, kruiden, specerijen, strooigoed op tafel, La Nouvelle Menagerie. Uit eigen keuken, drogerij, rokerij, kruidenmengerij, kruidentuin, omgeving en ontdekkingen. Op natuurlijke wijze bereid.
  Ga naar Yofy.nl