In 1994 nam ik schriftelijk afscheid van mijn klanten. Het leek wel een overlijdensbericht. Mijn klanten en leveranciers reageerden verrast en wensten mij een goede toekomst. Ze schreven dat ze het jammer vonden en dat ze helaas niet meer van In 't Veen Catering aan het Munnekeholm te Groningen gebruik konden maken.

Omdat in die tijd de economie in Nederland wat stroef begon te lopen zag ik ook mijn marktkansen sterk slinken. Van de ene op de andere dag gooide ik het roer om, hierover had ik natuurlijk wel nagedacht. Op die ene dag was ik nog cateraar die een koud buffet had uitgeserveerd en de volgende dag was ik handelaar in horeca-apparatuur en accessoires.

Klanten, collega's, leveranciers en passanten kochten mijn inventaris en goederen. Het pand was binnen drie weken verkocht en binnen zes weken was ik volledig verplichtingsvrij. Ik kon mijn nieuwe leven als bedrijfsadviseur gaan opstarten.

Hieronder vat ik een aantal reacties van mijn klanten en zakelijke leveranciers uit 1994 samen:
We maken nog steeds gebruik van ‘jouw’ snijtechnieken uit de workshop Technisch Snijden.
Als ik voor mezelf spreek; ik snijd ook echt bewuster.
Van mijn moeder heb ik mijn vaders slijpstaaf gekregen en ook dat weet ik nog goed hoe ik een mes moet aanzetten en scherp te krijgen (en anders heb ik het filmpje van de workshop nog 😊). Wij eten nog steeds van Hello Fresh en gebruiken je snijtechnieken dus elke dag.
Erika 11/03/2024
Bij In 't Veen Catering YofY.nl Gomasio besteld. Je proeft dat deze zorgvuldige is samengesteld en wat ik ook enorm waardeerde dat de producten die gebruikt worden, worden benoemd waar ze vandaan komen. Een heerlijke Gomasio is er gemaakt. Ik zeker nog een keer terugkomen.
Morningstar Soundhealing 13/11/2023
Morningstarr Soundhealing Avatar
Bij in 't Veen catering Gomasio besteld. Je proeft dat deze zorgvuldige is samengesteld en wat ik ook enorm waardeerde dat de producten die gebruikt worden, worden benoemd waar ze vandaan komen. Een heerlijke Gomasio is er gemaakt. Ik zeker nog een keer terugkomen.
Morningstarr Soundhealing 12/11/2023
Voor ons jaarlijks familieweekend begin september in Orvelte heeft Michael de catering op de zaterdagavond voor 26 personen verzorgd. We hadden gekozen voor de “Share & Taste, Mezze TLV en Tapa’s”. Met Michael hebben we onze wensen besproken. Michael nam me mee in het bereidingsproces en stuurde me af en toe een foto of filmpje. Het eten werd geleverd op prachtig opgemaakte schalen, het zag er verrukkelijk uit en dit was het ook. Je kon proeven dat het met liefde gemaakt is. Wij hebben ontzettend genoten van het heerlijke eten, dit is voor herhaling vatbaar.
Trudie van Putten 06/09/2023
Suzi Ke Avatar
"We hebben gisteren een ongelooflijk smakelijke ervaring gehad bij Intveen Catering. Het eten was verrassend en de smaken waren rijk en overheerlijk. Het proeven van de liefde en zorg die in elk gerecht was gestopt, maakte de hele maaltijd bijzonder. De variatie in het menu was indrukwekkend en elke hap was een nieuwe verrassing. Naast het geweldige eten viel ons ook de vriendelijkheid en gastvrijheid op. Ze zorgden ervoor dat we ons meteen welkom voelden. Hun aandacht voor de gasten was duidelijk merkbaar en voegde een extra dimensie toe aan de hele ervaring. Het is zeldzaam om zowel uitzonderlijk eten als een warme gastvrijheid te vinden, maar bij Intveen Catering hebben we beide gevonden. Een complete en onvergetelijke culinaire reis!" Dus als je op zoek bent naar catering van topkwaliteit die je evenement naar een hoger niveau tilt, hoef je niet verder te zoeken dan Intveen Catering.
Suzi Ke 25/08/2023
Omri Jerushalmi Avatar
Michael verzorgt een culinaire climax! Hij beheerst meerdere keukens en kan die op zeer aangename wijze combineren. Tevens is hij makkelijk in de omgang, wat maakt dat alle wensen goed bespreekbaar zijn. (Dieet, allergie, religie etc..) Wat je ook zeker niet zult vergeten, is de esthetiek waarmee wordt uitgepakt. Zie de foto's: Wat een franje!
Omri Jerushalmi 21/03/2023
Clemens Visser Avatar
Michael heeft voor mijn 65ste verjaardag een geweldig diner verzorgd voor 25 gasten. In nauwe samenspraak kozen we voor een zeer uitgebreid voorgerechtenbuffet (tapas en metze), een wild- en een visschotel als hoofdgerecht en aansluitend een grand dessert. Zeer complete service, inclusief uitserveren, alle serviesgoed en bestek, af- en opruimen, etcetera. Ik kon de handen volledig vrijhouden om me met de gasten bezig te houden, die met waardering spraken over al het lekkers dat werd geserveerd. Zeer tevreden!
Clemens Visser 27/10/2022
We hebben gisteren heerlijk gesmuld van je hors d’ oeuvres, op de saladeschotel met broodjes! Het was meer dan genoeg voor ons vieren en het smaakte allemaal heel erg lekker! Vooral zo leuk dat er zoveel keus was: heel veel verschillende salades, vlees, vis, kaas en fruit en dan zag het er ook nog prachtig uit! En de makreel (pépésan) was echt geweldig! Zeker voor herhaling vatbaar, Hartelijke groet, Wil en Lilian
Lilian Timmer 26/10/2022
Danielle Avatar
Gewoon even bellen met Michael voor goede suggesties. Uitgebreide familielunch voor ons verzorgd met o.a. heerlijke zelf gebakken, luxe belegde broodjes.
Danielle 25/06/2022
Vivian Sweep In goed overlegeen geweldig 21 diner voor mijn dochter samengesteld, waarin alle favorieten en wensen van mijn dochter op tafel zijn gekomen, zelfs uitstekende gerechten voor de diverse allergische vriendinnen. Alles was mogelijk, en dankzij Michael en zijn twee assistentes in de keuken hebben we een onvergetelijk 21 diner gehad, waarin alles vers bereid was, zelfs eigen gebakken brood. T was een feest en kom graag terug bij Michael voor een volgend diner.
Vivian Sweep 09/06/2022
Hannar186 Avatar
We hebben In 't Veen Catering gebruikt voor een verjaardag. In een woord: fantastisch. Heel divers en alles even lekker. Zeker een aanrader en zeer redelijk geprijst!
Hannar186 29/05/2022
Mariken Tan-Jacobs Avatar
Onwaarschijnlijk goed. Nog nooit zulk lekker vlees geproeft. Wist niet dat ik nog zo verrast kon worden. Uitgebalanceerde smaken. Alles was echt heerlijk. Ook de zoete lekkernijen hadden precies de juiste zoetheid.
Mariken Tan-Jacobs 31/10/2021
Frank Post Avatar
Hein Post Wijn & Delicatessen doet al jaren zaken met Micheal in 't Veen. We zijn geroemd om onze eigen (samen met Micheal) ontwikkelde lasagne die al jaren goed verkoopt. ook met nieuwe producten kan je bij hem aankloppen. Levert op tijd, is hygienisch en constante kwaliteit*****
Frank Post 31/08/2021
Joep Sillen Avatar
“ik heb een extraatje overgemaakt voor alle extraatjes”Michael heeft bij ons thuis een heerlijke volledige catering voor 8 personen verzorgd.
Joep Sillen 31/08/2021
eugenie lutgerink Avatar
De Houmous van Michael is qua smaak en textuur ongeëvenaard: ik was nooit zo'n liefhebber van Houmous, maar nu wel. Ik eet alleen Michaels Houmous.
eugenie lutgerink 31/08/2021
M. Lancelot Avatar
Voor een verjaardagsfeestje met 6 personen hebben we hors-d'oeuvres en nagerecht (parfait-bombe) besteld. Alles klopte: het vooroverleg was prettig en snel geregeld, de bezorging op tijd en met de nodige uitleg, het eten was prachtig opgemaakt en overheerlijk met bijzondere combinaties van smaken. En dat alles voor een alleszins redelijke prijs. Kortom: een culinair hoogstaande aanrader!
M. Lancelot 31/08/2021
M.intveen1954@gmail.com Veen Avatar
Een geweldige lunch met graved lax uit eigen keuken
M.intveen1954@gmail.com Veen 31/07/2021
Noordelijk Scheepvaartmuseum Avatar
Mijn ervaringen met betrekking tot de verzorging, presentaties en financiële afwikkelingen zijn bij uitstek telkens gunstig geweest.
Noordelijk Scheepvaartmuseum 31/05/1993
Mevrouw B.J. M-C Avatar
Jammer dat ik jullie zo laat ontdekte. Michael heeft mijn 85ste verjaardag mee opgeluisterd.
Mevrouw B.J. M-C 31/05/1993
Pattje Shipyards Avatar
Uitstekende catering in het Noordelijk Scheepvaartmuseum verzorgd gekregen. Gezien het krappe tijdsbestek, de grote groep gasten en de verrassende hapjes is een compliment ten aanzien van de organisatie zeker op zijn plaats.
Pattje Shipyards 31/05/1993
Politie Groningen Avatar
In 't Veen Catering heb ik leren kennen als een bedrijf dat flexibel inzetbaar was bij grootschalige optredens van de politie. Een groot assortiment van hoge smakelijke kwaliteit, goede prijs-kwaliteit-verhouding bij het leveren van grote charges. Een flexibele, creatieve geestdriftige, meedenkende voedingsadviseur én producent die op tijd leverde en altijd bereikbaar was.
Politie Groningen 31/05/1993
De heer th. H.G. Avatar
Regelmatig gebruik gemaakt van In 't Veen Catering voor ontvangsten ten eigen huize, van zowel gasten voor zakelijke thema's en gasten in de privé sfeer. De culinaire dienstverlening is op een uiterst correcte wijze verzorgd. Gekenmerkt met een goede product prijs combinatie en door vakmanschap.
De heer th. H.G. 31/05/1993
Ruimtelijke Ordening en Economische Zaken van de Gemeente Groningen Avatar
We hebben nooit vergeefs een beroep op uw kwaliteit gedaan. Die kwaliteit vond ik in de prijsafspraken en in de strakke regie. Binnen 1 uur voor aanvang vond zonder mankeren de gehele opbouw plaats, en de afvoer was na afloop binnen 1 uur afgerond. Uw prijsstelling is niet in het laagste segment maar de producten, diensten en prijsafspraken samen maakten de gewekte verwachting méér dan waar.
Ruimtelijke Ordening en Economische Zaken van de Gemeente Groningen 31/05/1993
Rijksluchtvaartschool Eelde Avatar
Zoals u de leiding van de school en haar gasten altijd tot volle tevredenheid heeft verzorgd. Onder de gasten behoorden regelmatig leden van ons Koninklijk Huis. Ze maakten me herhaaldelijk complimenten over door u verstrekte maaltijden.
Rijksluchtvaartschool Eelde 31/05/1993
Waterschap Hunsingo Avatar
Jullie verzorgden voor ons de catering bij de opening van het gemaal Den Deel en het afscheid van de heer C.. Het verloop was zeer plezierig, de kwaliteit hoog. Jullie zijn betrouwbaar en bieden zekerheid. Het zal moeilijk zijn een dergelijke kwaliteit te vinden.
Waterschap Hunsingo 31/05/1993

Interesse?


Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

06 5333 4530

info@intveencatering.nl

Ik bel je terug


Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.