In 1994 nam ik schriftelijk afscheid van mijn klanten. Het leek wel een overlijdensbericht. Mijn klanten en leveranciers reageerden verrast en wensten mij een goede toekomst. Ze schreven dat ze het jammer vonden en dat ze helaas niet meer van In 't Veen Catering aan het Munnekeholm te Groningen gebruik konden maken.

Omdat in die tijd de economie in Nederland wat stroef begon te lopen zag ik ook mijn marktkansen sterk slinken. Van de ene op de andere dag gooide ik het roer om, hierover had ik natuurlijk wel nagedacht. Op die ene dag was ik nog cateraar die een koud buffet had uitgeserveerd en de volgende dag was ik handelaar in horeca-apparatuur en accessoires.

Klanten, collega's, leveranciers en passanten kochten mijn inventaris en goederen. Het pand was binnen drie weken verkocht en binnen zes weken was ik volledig verplichtingsvrij. Ik kon mijn nieuwe leven als bedrijfsadviseur gaan opstarten.

Hieronder vat ik een aantal reacties van mijn klanten en zakelijke leveranciers uit 1994 samen:
Josje Bielevelt 1994 Avatar

Een balkon gehangen aan de hemel. Een kleine wolk die de zee tot droefheid stemt.

Josje Bielevelt 1994
Rijksluchtvaartschool Eelde Avatar

Zoals u de leiding van de school en haar gasten altijd tot volle tevredenheid heeft verzorgd. Onder de gasten behoorden regelmatig leden van ons Koninklijk Huis. Ze maakten me herhaaldelijk complimenten over door u verstrekte maaltijden.

Rijksluchtvaartschool Eelde
Ruimtelijke Ordening en Economische Zaken van de Gemeente Groningen Avatar

We hebben nooit vergeefs een beroep op uw kwaliteit gedaan. Die kwaliteit vond ik in de prijsafspraken en in de strakke regie. Binnen 1 uur voor aanvang vond zonder mankeren de gehele opbouw plaats, en de afvoer was na afloop binnen 1 uur afgerond. Uw prijsstelling is niet in het laagste segment maar de producten, diensten en prijsafspraken samen maakten de gewekte verwachting méér dan waar.

Ruimtelijke Ordening en Economische Zaken van de Gemeente Groningen
De heer th. H.G. Avatar

Regelmatig gebruik gemaakt van In 't Veen Catering voor ontvangsten ten eigen huize, van zowel gasten voor zakelijke thema's en gasten in de privé sfeer. De culinaire dienstverlening is op een uiterst correcte wijze verzorgd. Gekenmerkt met een goede product prijs combinatie en door vakmanschap.

De heer th. H.G.
Pattje Shipyards Avatar

Uitstekende catering in het Noordelijk Scheepvaartmuseum verzorgd gekregen. Gezien het krappe tijdsbestek, de grote groep gasten en de verrassende hapjes is een compliment ten aanzien van de organisatie zeker op zijn plaats.

Pattje Shipyards
P. Abbringh - Boekbinderij Abbringh Avatar

We hebben mooie herinneringen aan een geslaagd personeelsfeest.

P. Abbringh - Boekbinderij Abbringh
Mevrouw B.J. M-C Avatar

Jammer dat ik jullie zo laat ontdekte. Michael heeft mijn 85ste verjaardag mee opgeluisterd.

Mevrouw B.J. M-C
Politie Groningen Avatar

In 't Veen Catering heb ik leren kennen als een bedrijf dat flexibel inzetbaar was bij grootschalige optredens van de politie. Een groot assortiment van hoge smakelijke kwaliteit, goede prijs-kwaliteit-verhouding bij het leveren van grote charges. Een flexibele, creatieve geestdriftige, meedenkende voedingsadviseur én producent die op tijd leverde en altijd bereikbaar was.

Politie Groningen
Waterschap Hunsingo Avatar

Jullie verzorgden voor ons de catering bij de opening van het gemaal Den Deel en het afscheid van de heer C.. Het verloop was zeer plezierig, de kwaliteit hoog. Jullie zijn betrouwbaar en bieden zekerheid. Het zal moeilijk zijn een dergelijke kwaliteit te vinden.

Waterschap Hunsingo
Noordelijk Scheepvaartmuseum Avatar

Mijn ervaringen met betrekking tot de verzorging, presentaties en financiële afwikkelingen zijn bij uitstek telkens gunstig geweest.

Noordelijk Scheepvaartmuseum

Interesse?


Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

06 5333 4530

info@intveencatering.nl

Ik bel je terug


Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.