Te bestellen als diner of hapjes voor Kerst - Oud & Nieuw

Dinerbox bestellen

Het Russisch Ei


met 20 Hors-d'oeuvres en broodgarnituur een compleet diner in een handige maaltijd box.

Een culinaire retroheld, de Star van nu!
Image
Handige stapelbare Vensterdozen
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland- uit eigen bakkerij - baguette met zwarte en groen peper, baguette met truffel nootmuskaat en olijfolie, baguette waldkorn met heineken bier
Kraakverse broden

Shared Dining


Het Russisch Ei: Ouderwets lekker gerecht in nieuwe in stijl en in een diner box.

Een smakelijk diner-experience. Shared Food van Frans / Nederlandse Tapas.

De twintig Hors-d’oeuvres: minstens 20 mooi op schaal geserveerde gerechtjes voorzien van een broodgarnituur, roomboterballetjes, kruidenboter en servetten in een diner box. Dit is een grote en handig stapelbare vensterdoos.

Het Russisch Ei geserveerd op één schaal vanaf 2 personen. Eén schaal is een ruime volledige maaltijd voor 2 personen met grote eetlust en voor 4 personen met een gemiddelde eetlust. Als hapjes schaal kunnen er wel 5 tot 8 personen royaal van genieten. Zo een heerlijke Russisch Ei is voor €55,00 per diner box te bestellen.

Koud Buffet in een Diner Box


Nu bestellen voor thuis en ophalen op 24 december of 31 december.

Handig als kerst box om uit te serveren of mee te nemen naar familie. Feestelijke binnenkomer als je op oudejaars visite gaat. Bestel nu, dan bel ik je terug voor details en over jouw extra wensen, de betaling en het afhaalmoment.

Hors-d’oeuvres zijn kleine smakelijke gerechtjes die mooi opgemaakt worden op een schaal. Dat heet een Russisch Ei. De exquise Huzarensalade is hierin een overheerlijk middelpunt.

In de Koude Keuken wordt de Huzarensalade zelf gemaakt. De ingrediënten hiervan zijn gestoomd, met de hand gesneden en met eigen romige mayonaise aangemaakt. Dat proef je! Zo een heerlijke Russisch Ei is voor €55,00 per diner box te bestellen.
Dinerbox bestellen
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - hors d'oeuvres in dinerbox
Close-up van een Diner – Koud Buffet box
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - hors d'oeuvres in dinerbox
Diner – Koud Buffet in handige maaltijd box

Kerst - Oud & Nieuw


Hors-d’oeuvres van vlees, vis en groenten.
Een charcuterie van heerlijke vleeswaren. Spinetta Romana, Chorizo, dadels in gerookt spek, wilde eend paté. Achterhamrolletjes met eiercrème en gegrilde bosasperges.
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - hors d'oeuvres in dinerbox
Close-up van een Diner – Koud Buffet box
Image
Diner – Koud Buffet in handige maaltijd box
Zoet- en zoutwatervis: Zalmmayonaise, tonijnsalade, kabeljauw crème, gekookte mosselen, gewokte shrimps en Hollandse garnalencocktail, gemarineerde gerookte makreelfilet, gerookte forelfilet, gerookte palingfilet uit het Zuidlaardermeer, ansjovis in peterselie.

Het feestelijke Gevulde Ei met eier-roomcrème, roombrie, huzarensalade met mayonaisesaus, eigen inleg tafelzuur, klein zacht fruit, verse tuinkruiden, kiemen, wakamé salade, botersla, roma- en veldsla, broodgarnituur Waldkorn of Focaccia-rol, roomboter en kruidenboter.

Zo een heerlijke Russisch Ei is voor €55,00 per diner box te bestellen.

Koud buffet Diner in maaltijdboxen zijn handig en stapelbaar. In de winter bij lage temperaturen zijn ze buiten te plaatsen totdat je ze wil serveren. Je kan ze één voor één serveren en dat smaakt het verst. Houdt ze droog en afgeschermd. De temperatuur lager dan zeven graden Celsius en boven het vriespunt is optimaal. Als het nodig is kan je gerust het Russisch Ei de volgende dag nog serveren.
Gastronomisch – HACCP gecertificeerd – Luxe, handig en betaalbaar – en smullen! In mijn keuken worden ook (aard-)noten, pitten en zaden verwerkt.

Direct bestellen?


  Aantal boxen:

  Voor 14:00 u afhalen op:

  Interesse?


  Neem gerust contact op via telefoon of mail.

  Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

  06 5333 4530

  info@intveencatering.nl

  Ik bel je terug


  Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.