Champagne Ontbijt Imperial

30+ jaren Butlerservice van In ’t Veen Mise en place Catering
Boulangerie, Fromagerie, Charcuterie, Confiserie, Chocolaterie, Barista, Sommelier
Moddermanlaan 17 Groningen – www.intveencatering.nl
Vanaf 6 uur s ’morgens verzorgt onze Chefkok en jouw Butler deze roomservice aan huis of waar maar dan ook.
In Groningen 1989 gestart met deze roomservice vanuit In ’t Veen Catering, toen aan het Munnekeholm.
In 't Veen Catering II GroningenDrenthe en Friesland - Traiteur en bedrijfskeuken Munnekeholm Groningen
Image
Nu in 2023 is het Champagne Ontbijt in decennia lang telkens verbeterd en nu dus nog lekkerder en daarmee nog verrassender geworden. Voor de ‘pleine puissance’ kan je voor een groter volume inhoud van de champagne fles kiezen. En naar wens lever ik je ook gouden bonbons en kaviaar.
Image

Menu Petit Dejeuner Imperial au Champagne.
Waldkorn, brioche, krokant brood, warme zoete en hartige bakkerij, vijf kaassoorten, vier Italiaanse vleeswaren, rilette van gerookte zalm – paling, egg Benedict. Praliné truffels, choco - notenpasta, vijf jams, vijf vruchten - salade, ontbijt tiramisu, smoothie, vers geperste jus d’orange, café cafetière, vijf soorten thee, rietsuikerstroop, half geslagen room, boterballetjes, stijlvol serviesgoed én ....

Champagne Veuve Fourny Blanc de Blancs Nature Brut 350 ml, een uitstekende ontbijtchampagne.

Image

Telkens maak ik mensen erg blij. Het is luxe en verwennerij en daarvoor ook bedoeld. De ontvangers worden volledig verrast. Soms eten kinderen mee of ook de visite die later die ochtend nog mee smult. De besteller voelt dat zijn gulle bedoeling volledig naar zijn wens is uitgevoerd en aangekomen. Wat voor beiden overblijft is een jarenlange zoete herinnering.

Gratis Roomservice in de stad Groningen. Je kan het servies schoon retour brengen of kiezen voor de ophaal en reinigingsservice.