Winter "Lekker Draussen"


Warme jassen aan, een dampende adem en een heerlijk glas Glühwein dat de handen warmt. Leuke verlichting. De winter is het wildseizoen met een van de krachtigste smaken: Das Wildschwein. Geroosterd op het vuur of gestoofd in een pot.

De smakelijke bijgerechten bij het Wildschwein zijn winterse groentenpotten, compote en aardappel- en kastanjepuree. Deze worden op vuurtjes in Dutch Ovens bereid.
Image
Carré de sanglier -  wild zwijn rib

Ik heb er een goede Glühwein bij gevonden die ik je niet kan onthouden: mooi zacht en vol van smaak. De fles zet je simpelweg in een pannetje heet water om te verwarmen: easy.

Laat je verwennen, laat je bedienen. Maar je kan deze schotel ook als pakket bestellen om zelf uit te serveren.

De Wildschwein-stoofpot en de bijlagen zijn dan vacuüm verpakt. Deze verpakking is geschikt om de gerechten eenvoudig in heet water te kunnen verwarmen. Je kan ze ook uit de verpakking halen en al roerend in een pan verwarmen.

Als je voor het geroosterde Wildschwein kiest, wordt die op een ovenschaal in een vacuüm verpakking geleverd. De ovenschaal zet je zonder de verpakking 15 - 20 minuten in een hete voorverwarmde oven. Heb je misschien nog zin in een dessert?

Wildschwein und Glühwein is voor minimaal 6 personen, voor €24,50 per persoon. Inclusief de bijlagen, exclusief Glühwein.

Image
Gevulde pompoen,  groenten specialiteit in de herfst

Interesse?


Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

06 5333 4530

info@intveencatering.nl

Ik bel je terug


Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.