Whole years’favorite
Echt superheerlijke maaltijd-broodjes uit New York met Pastrami uit eigen slagerij. De brisket van het rund wordt eerst gepekeld, dan ge-slow-cooked en daarna gerookt op kersenhout. Als laatste wordt het op houtskool gegrild en warm geserveerd. Vers gesneden door een chef-kok. Op brood van grijs roggemeel, geserveerd met zoetzure salade en een keuze uit een van de 4 sauzen als topping van je broodje.
In een mooie ambiance kan je je gasten of collega’s verrassen met een lunch van echt superheerlijke maaltijd-broodjes van restaurantkwaliteit. Heel geschikt voor een grote ruimte, plein of tuin.
De verslavende smaak van Pastrami wordt bepaald door hoe het vlees wordt bereid, gesneden en geserveerd.
In een mooie ambiance kan je je gasten of collega’s verrassen met een lunch van echt superheerlijke maaltijd-broodjes van restaurantkwaliteit. Heel geschikt voor een grote ruimte, plein of tuin.
De verslavende smaak van Pastrami wordt bepaald door hoe het vlees wordt bereid, gesneden en geserveerd.
Het Rye-brood is een ambachtelijke grijze roggestoet die in tranches gesneden belegd wordt met gepekeld rundvlees en salade.
De salade is van zelfgemaakte zoetzure biologische witte kool of komkommers en er is keuze uit 4 speciale sauzen als topping van je broodje: Aglioli (knoflooksaus), Thousand Island (cocktailsaus), Ginger & Fruit en Cold Katjang (koude pittige pindasaus).
De broodjes worden ruim belegd met 80 tot 100 gram gepekeld rundvlees. Vlees? Eet het een keer per week. Maar dan wél mijn heerlijke originele Pastrami.
Naast de Original New York Pastrami on Rye zijn er nog andere bijzondere broodjes van restaurantkwaliteit:
• Porc Roast, sparerib zonder been
• Smos met Hesp, warme Schinken met ei en tartaarsaus
• Weet jij nog iets lekkers of vegetarisch? Dan doen we dát toch!
Geserveerd in duurzame disposables.
Een lunchambiance met circa 75 broodjes vanaf €485,00. Prijs per broodje €6,50. Met 4 keuzesauzen als topping.
De salade is van zelfgemaakte zoetzure biologische witte kool of komkommers en er is keuze uit 4 speciale sauzen als topping van je broodje: Aglioli (knoflooksaus), Thousand Island (cocktailsaus), Ginger & Fruit en Cold Katjang (koude pittige pindasaus).
De broodjes worden ruim belegd met 80 tot 100 gram gepekeld rundvlees. Vlees? Eet het een keer per week. Maar dan wél mijn heerlijke originele Pastrami.
Naast de Original New York Pastrami on Rye zijn er nog andere bijzondere broodjes van restaurantkwaliteit:
• Porc Roast, sparerib zonder been
• Smos met Hesp, warme Schinken met ei en tartaarsaus
• Weet jij nog iets lekkers of vegetarisch? Dan doen we dát toch!
Geserveerd in duurzame disposables.
Een lunchambiance met circa 75 broodjes vanaf €485,00. Prijs per broodje €6,50. Met 4 keuzesauzen als topping.
Interesse?
Neem gerust contact op via telefoon of mail.
Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.
Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.
06 5333 4530
info@intveencatering.nl
Ik bel je terug
Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.