Winter


Deze Kerstmarkt zie ik als een zeer geschikt thema voor een teamproject. In een grote open ruimte realiseren we samen zoveel mogelijk eet- en drinkstalletjes. Dat kan binnen zijn, maar het is vooral leuk in de buitenlucht. Welke kraampjes en met welk aanbod er komen ligt aan jou en je team.

Het opzetten van een Kerstmarkt is een intensief, verbindend, enerverend en gezellig teamproject, dat het erg goed doet als uitzwaai van het oude jaar of het inluiden van een nieuw jaar.

Er zijn vele leuke en smakelijke thema’s te bedenken. Hierin begeleid ik jullie team naar een geslaagde Kerstmarkt. Misschien heeft iemand van jullie een specialiteit bedacht die nodig het licht moet zien. Dan geven we daar samen handen en voeten aan. Ook het decor wordt in overleg vormgegeven. Jij en je teamleden kunnen natuurlijk de stalletjes zelf bemannen.
Image
Kerstmarkt
Hier een paar suggesties voor typische kerstmarktgerechten, maar kom vooral met eigen ideeën: Langos - gefrituurde Hongaarse pizza’s en Krakauers mit Grünkohl - speciale braadworsten met groenten. En bijvoorbeeld Speckfackel, Reibekuchen, Gebratene Pilzen, Kaiserschmarren, Bratapfel, Flammlachs en Flammkuchen. En drankjes als Feuerzangenbowle, Kakaodrink en Glühwein. En er is nog veel meer te kiezen voor een knalgezellige belevenis.

Bij een Kerstmarkt horen veel bezoekers. Nu met het coronavirus wordt een Kerstmarkt als evenement beschouwd. Dus hiermee is het jammer genoeg nog even wachten.

Interesse?


Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

06 5333 4530

info@intveencatering.nl

Ik bel je terug


Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.