Herfst Wildpotten en Wijn


Twee helden van de herfst: Hazepeper en Beaujolais Primeur. Deze Hazepeper wordt volgens oudhollands recept bereid. Hazenvlees gestoofd in wijn, bessensap en nog twintig andere natuurlijke ingrediënten. Het geheel wordt gebonden met Knol’s Koek. Deze geurig dampende wildstoofpot wordt geserveerd met groenten gevulde pompoenen.

Op de tweede herfstheld, de Beaujolais Primeur uit de Franse Bourgogne, wordt elk jaar vol spanning gewacht. Iedereen wil deze heldere nieuwe jonge wijn, die na de eerste gisting een echte primeur is, zo snel mogelijk proeven.
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - bedrijfscatering - hazenpeper productie - hazeruggen fileren
Hazevlees
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - bedrijfscatering - hazenpeper productie - botten en vliezen bewerken voor de wildsaus
Werken aan de Mirepoix voor de wildfond

Ik stoof de Hazepeper buiten op knapperende vuurtjes in Dutch Ovens en serveer het uit. In de herfst geef ik er kraakvers korstbrood en compotes bij, in de winter gepureerde groenten of diverse soorten aardappelen en compotes. In plaats van de Beaujolais Primeur ben je natuurlijk vrij om zelf een volle ronde rode wildwijn te kiezen.

Een lekkere Beaujolais Primeur geeft deze Hazepeper-familiewildstoofpot een extra gezellig, warm herfstig tintje. Je kan zelf opscheppen uit de Dutch Ovens. Of uit een chique porseleinen terrine, die tussen glinsterend tafelzilver en kandelaars staat.

Ik zou zeggen: laat je verwennen en laat je lekker bedienen!

Wanneer je zelf de sfeer en entourage wil bepalen, dan kan je Hazepeper met Beaujolais Primeur als pakket bestellen om zelf uit te serveren. De Hazepeper en de bijlagen zijn dan vacuüm verpakt. Deze verpakking is geschikt om het gerecht eenvoudig in heet water, au bain marie, te kunnen verwarmen. Je kan het ook uit de verpakking halen en al roerend in een pan verwarmen.

Eén verpakking Hazepeper met compote, aardappelpuree en ouderwetse rode kool in losse verpakkingen kost €19,50 per persoon. Als je wil kan ik het gerecht ook als ovenschotel aanbieden. Op jouw eigen schaal of op een schaal van mij? En misschien heb je nog zin in een dessert?

De prijs van de Beaujolais Primeur is pas in oktober bekend. Welke wijn je bij de Hazepeper wenst te drinken kan je los hiervan besluiten.

In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - hazenpeper productie - de wildsaus
Kook- en bindproces
Image
Hazepeper

Direct bestellen?


  Aantal boxen:

  Interesse?


  Neem gerust contact op via telefoon of mail.

  Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

  06 5333 4530

  info@intveencatering.nl

  Ik bel je terug


  Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.