Zomer Spiesen en Braadstukken


Fijn klein vlees aan spiesen even kort op een vuur gegrild. Grote braadstukken, langzaam gegaard in smakelijke lak en à la minute voor je gesneden.

Samen kijken we welk fijn klein vlees, braadstukken en vis voor jouw evenement het meest geschikt zijn.

Uiteraard komen vlees en groenten uit de buurt. Voor visliefhebbers hebben we vis die speciaal gekruid en in z’n geheel gegrilld wordt op grijs vuur. De paling komt uit het Zuidlaardermeer.
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Barbecue - Gebraad Brisket Braadstuk
Brisket Braadstuk
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Barbecue slow cooked varkensribstuk - Carré e porc heerlijk met zuurkool en aardappelpuree met rookspek
Carré de porc grillée
Je zou kunnen denken aan:
Spiesen met lams-, runder-, varkens- of kipfilets. Of vegetarische spiesen met tempeh en groenten. Of een gemixte variant.

Braadstukken als roastbeef. Of lams-, porc- en beef-racks. Beenham, gevulde kippen en wat je maar bedenkt.

De bijlagen kan je ook zelf uitkiezen. Te denken valt aan maiskolven, Griekse salade, Aardappelsalade met spek of rundvlees, tuinkruidenboter met knoflook, et cetera.

Erbij een mix van diverse broodsoorten, vers uit eigen bakkerij.

Vegetarisch


Keuze uit Portobello’s met blauwe kaas en druiven, Camembert-soufflé, Chèvre fumée en Fromage brulée. Geroosterde watermeloen of ananas. Vaak ontstaan lekkere vegetarische combinaties en gerechten wanneer we dit samen bespreken.
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Tofu met ui, prei, pepers en chilisoy
Tofu met ui, prei, pepers en chilisoy
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Licht gegrilde Jacobschelpen, afgestoofd met bladgroenten, bosasperges en bruine bonen
Licht gegrilde Jacobschelpen, afgestoofd met bladgroenten, bosasperges en bruine bonen

Sauzen, vinaigrettes en oliën


Koude sauzen
Koude sauzen: Corrida (Provençaalse cocktailsaus), Thousand Island-dressing (cocktail- en saladesaus), Cesar-dressing (saladesaus), Salsasaus (verse tomatensaus), Gember-vruchtensaus, Groene palingsaus (peterselie), Senffrüchten (mosterd, suiker, peper).

Warme sauzen
Béarnaise, Hollandaise, Groene pepersaus, Satehsaus (van eigen bumbu), warme Salsa (tomaten), Cuveç (paprika- en aubergine-salsa).

Wijn


De drie huiswijnen rood, rosé en wit in een literfles uit de gastronomische winkel van Hein, Henk en Frank.

Laat je verwennen en laat je bedienen.
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Barbecue - Spiesjes - van sateh tot brochettes en kebabs, roastbeef en Idaho potatoes
Een greep uit spiesen, braadstukken en bijlagen
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Barbecue - Spiesjes - van sateh tot brochettes en kebabs

Interesse?


Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

06 5333 4530

info@intveencatering.nl

Ik bel je terug


Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.