Zomer Spiesen en Braadstukken
Fijn klein vlees aan spiesen even kort op een vuur gegrild. Grote braadstukken, langzaam gegaard in smakelijke lak en à la minute voor je gesneden.
Samen kijken we welk fijn klein vlees, braadstukken en vis voor jouw evenement het meest geschikt zijn.
Uiteraard komen vlees en groenten uit de buurt. Voor visliefhebbers hebben we vis die speciaal gekruid en in z’n geheel gegrilld wordt op grijs vuur. De paling komt uit het Zuidlaardermeer.
Samen kijken we welk fijn klein vlees, braadstukken en vis voor jouw evenement het meest geschikt zijn.
Uiteraard komen vlees en groenten uit de buurt. Voor visliefhebbers hebben we vis die speciaal gekruid en in z’n geheel gegrilld wordt op grijs vuur. De paling komt uit het Zuidlaardermeer.
Je zou kunnen denken aan:
Spiesen met lams-, runder-, varkens- of kipfilets. Of vegetarische spiesen met tempeh en groenten. Of een gemixte variant.
Braadstukken als roastbeef. Of lams-, porc- en beef-racks. Beenham, gevulde kippen en wat je maar bedenkt.
De bijlagen kan je ook zelf uitkiezen. Te denken valt aan maiskolven, Griekse salade, Aardappelsalade met spek of rundvlees, tuinkruidenboter met knoflook, et cetera.
Erbij een mix van diverse broodsoorten, vers uit eigen bakkerij.
Spiesen met lams-, runder-, varkens- of kipfilets. Of vegetarische spiesen met tempeh en groenten. Of een gemixte variant.
Braadstukken als roastbeef. Of lams-, porc- en beef-racks. Beenham, gevulde kippen en wat je maar bedenkt.
De bijlagen kan je ook zelf uitkiezen. Te denken valt aan maiskolven, Griekse salade, Aardappelsalade met spek of rundvlees, tuinkruidenboter met knoflook, et cetera.
Erbij een mix van diverse broodsoorten, vers uit eigen bakkerij.
Vegetarisch
Keuze uit Portobello’s met blauwe kaas en druiven, Camembert-soufflé, Chèvre fumée en Fromage brulée. Geroosterde watermeloen of ananas. Vaak ontstaan lekkere vegetarische combinaties en gerechten wanneer we dit samen bespreken.
Sauzen, vinaigrettes en oliën
Koude sauzen
Koude sauzen: Corrida (Provençaalse cocktailsaus), Thousand Island-dressing (cocktail- en saladesaus), Cesar-dressing (saladesaus), Salsasaus (verse tomatensaus), Gember-vruchtensaus, Groene palingsaus (peterselie), Senffrüchten (mosterd, suiker, peper).
Warme sauzen
Béarnaise, Hollandaise, Groene pepersaus, Satehsaus (van eigen bumbu), warme Salsa (tomaten), Cuveç (paprika- en aubergine-salsa).
Koude sauzen: Corrida (Provençaalse cocktailsaus), Thousand Island-dressing (cocktail- en saladesaus), Cesar-dressing (saladesaus), Salsasaus (verse tomatensaus), Gember-vruchtensaus, Groene palingsaus (peterselie), Senffrüchten (mosterd, suiker, peper).
Warme sauzen
Béarnaise, Hollandaise, Groene pepersaus, Satehsaus (van eigen bumbu), warme Salsa (tomaten), Cuveç (paprika- en aubergine-salsa).
Wijn
De drie huiswijnen rood, rosé en wit in een literfles uit de gastronomische winkel van Hein, Henk en Frank.
Laat je verwennen en laat je bedienen.
Laat je verwennen en laat je bedienen.
Interesse?
Neem gerust contact op via telefoon of mail.
Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.
Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.
06 5333 4530
info@intveencatering.nl
Ik bel je terug
Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.