Zomer aan Zee


Vanuit een outdoor-keukenopstelling wordt live een goed gevulde Bouillabaisse à la Marseillaise bereid. Het flamberen van de zeefruitpantsers en de groenten-mirepoix voor het bereiden van de Bisque is spectaculair!

La Bouillabaisse à la Marseillaise, een goed gevulde Bisque, wordt live voor je bereid. Schaaldierpantsers worden gebakken en met cognac spectaculair afgeblust. Vervolgens wordt het geheel getrokken in de toegevoegde witte landwijn en visbouillon. Daarna wordt deze fond, de braadsaus, gezeefd, en klaar is de Bisque. Nu nog het garnituur van deze rijke soep.

Het zeefruit voor de Bisque wordt à la minute voor je gegrilld. La Bouillabaisse à Marseillaise wordt geserveerd met kreeften-rouille, room, Parmezaanse kaas, vers gebakken grote croutons en een korstdeegschaaltje met compote van zeevruchten, zeewier en limoen. Begeleid door salades en een Boulangerie-assortie.

Te combineren met andere feestelijke keuken-opstellingen.
Image
Bouillabaisse à la Marseillaise koken van de Bisque
Image
Bouillabaisse à la Marseilaise - Fruit de mer garnituur à la plancha bij de bisque
Een fantastische Zuid-Franse huiswijn uit de gastronomische winkel van Hein, Henk en Frank past hier uitstekend bij. Wit, rood en rosé.

Bouillabaisse à la Marseillaise is voor minimaal 20 personen en kost €45,00 per persoon, exclusief wijnarrangement.
Lees ook ons blog bericht: Fine & shared dining tijdens Pinksteren

Interesse?


Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

06 5333 4530

info@intveencatering.nl

Ik bel je terug


Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.