In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - grillmaster - ruime menukaart en zelf in te vullen met hulp van de chef kok

Ieder seizoen een primeur

Wishbone op je bedrijfsfeest of thuis culinair.


Fine Dining
 • Buiten met Kamado Gril, open BBQ, Dutch Ovens.
 • Binnen een excellent meer gangen diner.

Kakelvers bij jou thuis in de keuken bereid of vanaf de outdoor kitchen in je overdekte tuin met een muziekje op de achtergrond. Speciale dieetwensen of voedingspatronen kan je natuurlijk met mij bespreken. Vraag gerust naar mijn allergeneninformatie.

Catering van leuke kookactiviteiten is ook in teamverband te organiseren.

In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Barbecue - Gebraad Brisket Braadstuk
Braadstuk.
Image
Groentenquiche voor 10 personen
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - tarbot ovenschotel voor zes personen
Tarbot uit de kamado voor 6 personen.
Image
Rollade wildschwein.
Gerechten zijn naar keuze zelf in te vullen, wat jij en je gasten maar willen. Bespreek of bekijk mijn suggesties. Brochettes, een mixed grill van fijn klein vlees, vis, groenten en fruit.

Roasts slow cooked, langzaam gegaard en daarna gegrilde grotere stukken van vlees, vis, groenten en fruit, ter plekke aangesneden.
Menusuggesties

Barbecue suggesties voor groepen


 • Brochettes en roasts - spiezen en braadstukken.
 • Hambiggers – XXL, rundvlees, kaaslava met of zonder gerookt spek.
 • Lamsrack, kalfsrack en cote de boeuf.
 • Patia Parilla – compote van gepekelde hele gegrilde watermeloen.
 • Escargots – wijngaardslakken. Als entree of als tapas.
 • Piscá – mandjes met hele vissoorten.
 • Porc Roasts: Coteletten, Carré, Spare ribs, Roast Ends. etc

Barbecue suggesties voor groepen


In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Dutch oven - op de deksel liggen ook kolen, hierdoor verspreid de warmte zich intens waardoor er een ovenfunctie ontstaat - ik bak zelfs fantastisch lekker brood ermee

Old School Cooking en Fine & Share Dining

Het Old School Cooking met zware zwarte gietijzeren ketels hangend aan driepoten boven een vuur. Antieke petroleumstellen met potten en roosterplaten, dat doet heel robuust aan. Dat is het ook. En juist de bereiding, in het zicht, met de dutch ovens en de petroleumstellen is waarachtig het Fine Dining een smaaksensatie.
Menusuggesties
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Black Tigers 8/12 - heel op bord met citroen en peper - Maar ook als samengesteld gerecht in de Saladyner bowl of in de persoonlijke ovenschotel van de Cocotterie Gourmand

Saladyner

Een lepel en een bowl. Daarin jouw zelf gekozen salades. Je vult aan met je gekozen grillgerechten die je heet wil laten schroeien. Veel aanbod van vis, schaaldieren, vlees of groenten. Een bowl in je arm en een lepel in je andere hand. Echt heerlijk om super relaxed te eten.
Menusuggesties
In 't Veen Catering Groningen, Drenthe en Friesland - Guilty pleasure - eenpersoons ovenschotel en naar eigen keuze zelf samengesteld in de Cocotterie Gourmand - Party en bedrijfs Catering - Groningen Friesland Drenthe

De Cocotterie Gourmand

Fijnproevers kunnen hun eigen ovenschotel samenstellen. De chef bakt ze dan voor je af in een heteluchtoven. Na enkele minuten is het klaar om te eten. Je kan telkens weer een eigen nieuwe ovenschotel samenstellen. Alle gewenste gerechten zijn hiervoor geschikt.
Menusuggesties

Party service suggesties voor groepen en Fine Dining


 • Chef thuis Catering.
 • “Fine Dining”.
 • Vanaf 2 personen.
 • Suggestie voor een Vijfgangendiner.
 • Wijnadviesen.

Ik kom voor je koken, wanneer je maar wilt!

Image

Asperges met Lamskroon


Alle gangen zijn geïnspireerd op asperge-bereidingen. Een degustatie van drie voorgerechten op een schotel. Het hoofdgerecht een Lamskroon ter plekke bereid. Daarna een grand dessert met hierin ook weer asperge verwerkt.

Of heb je liever warme beenham in dit menu?

Meer informatie
Image

Brazucade et Taureau Camarguaise


Outdoor en het liefst op een warm strand maar ook in de tuin. Een Gitano feestmaal in de Camargue met schelpdieren en stierenvlees zoals dit jaarlijks wordt gevierd in de Rhônedelta.
Meer informatie
Image

Bouillabaisse à la Marseillaise


Een zeer luxe dis als hoofdgang tijdens een outdoor diner of aan tafel. Vers de bisque voor je te maken en te flamberen voor je gasten. De verse vis, schelp- en schaaldieren uit de zee, voor in jouw bisque, worden à la minute voor je gegrild. Passende bijlagen naar keuze.
Meer informatie
Image

Winter Primeur

Hazepeper met Beaujolais Primeur


Stoofpotten met het eerste wild en de eerste nieuwe Franse wijn van dat jaar. Met sfeervolle verlichting en veilige vuurkorven voor gezelligheid en warmte.

Wildstoofpot en bijgerechten in Dutch Ovens, dit zijn gietijzeren pannen op kleine knapperende vuurtjes met gloeiende houtskolen op de deksels. De gerechten worden hierin gegaard en smaakvol gestoofd. Met een lekkere Beaujolais Primeur in de hand kan het erg gezellig worden.
Meer informatie
Image

Winter Primeur

Wildschwein und Glühwein


Warme jassen en heerlijke Glühwein. Met sfeervolle verlichting en veilige vuurkorven voor gezelligheid en warmte.

Das Wildschwein en bijlagen op vuur roosteren en stoven in Dutch Ovens. Dit zijn gietijzeren pannen op kleine knapperende vuurtjes met ook nog gloeiende houtskolen op de deksels. De gerechten worden hierin gegaard en smaakvol gestoofd.
Meer informatie

Interesse?


Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

06 5333 4530

info@intveencatering.nl

Ik bel je terug


Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.

  YofY.nl


  Dry Rubs, kruiden, specerijen, strooigoed op tafel, La Nouvelle Menagerie. Uit eigen keuken, drogerij, rokerij, kruidenmengerij, kruidentuin, omgeving en ontdekkingen. Op natuurlijke wijze bereid.
  Ga naar Yofy.nl