BESTEL NU EEN BORREL- OF TAPASPLANK!

Ieder seizoen een primeur
Wishbone op je bedrijfsfeest of thuis culinair.
- Buiten met Kamado Gril, open BBQ, Dutch Ovens.
- Binnen een excellent meer gangen diner.
Kakelvers bij jou thuis in de keuken bereid of vanaf de outdoor kitchen in je overdekte tuin met een muziekje op de achtergrond. Speciale dieetwensen of voedingspatronen kan je natuurlijk met mij bespreken. Vraag gerust naar mijn allergeneninformatie.
Catering van leuke kookactiviteiten is ook in teamverband te organiseren.




Roasts slow cooked, langzaam gegaard en daarna gegrilde grotere stukken van vlees, vis, groenten en fruit, ter plekke aangesneden.
Barbecue suggesties voor groepen
- Brochettes en roasts - spiezen en braadstukken.
- Hambiggers – XXL, rundvlees, kaaslava met of zonder gerookt spek.
- Lamsrack, kalfsrack en cote de boeuf.
- Patia Parilla – compote van gepekelde hele gegrilde watermeloen.
- Escargots – wijngaardslakken. Als entree of als tapas.
- Piscá – mandjes met hele vissoorten.
- Porc Roasts: Coteletten, Carré, Spare ribs, Roast Ends. etc
Barbecue suggesties voor groepen

Old School Cooking en Fine & Share Dining

Saladyner

De Cocotterie Gourmand
Party service suggesties voor groepen en Fine Dining
- Chef thuis Catering.
- “Fine Dining”.
- Vanaf 2 personen.
- Suggestie voor een Vijfgangendiner.
- Wijnadviesen.
Ik kom voor je koken, wanneer je maar wilt!

Asperges met Lamskroon
Alle gangen zijn geïnspireerd op asperge-bereidingen. Een degustatie van drie voorgerechten op een schotel. Het hoofdgerecht een Lamskroon ter plekke bereid. Daarna een grand dessert met hierin ook weer asperge verwerkt.
Of heb je liever warme beenham in dit menu?

Brazucade et Taureau Camarguaise

Bouillabaisse à la Marseillaise

Winter Primeur
Hazepeper met Beaujolais Primeur
Wildstoofpot en bijgerechten in Dutch Ovens, dit zijn gietijzeren pannen op kleine knapperende vuurtjes met gloeiende houtskolen op de deksels. De gerechten worden hierin gegaard en smaakvol gestoofd. Met een lekkere Beaujolais Primeur in de hand kan het erg gezellig worden.

Winter Primeur
Wildschwein und Glühwein
Das Wildschwein en bijlagen op vuur roosteren en stoven in Dutch Ovens. Dit zijn gietijzeren pannen op kleine knapperende vuurtjes met ook nog gloeiende houtskolen op de deksels. De gerechten worden hierin gegaard en smaakvol gestoofd.
Interesse?
Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.