
Ieder seizoen een primeur
Wishbone op je bedrijfsfeest of thuis culinair.
Fine Dining
- Buiten met Kamado Gril, open BBQ, Dutch Ovens.
- Binnen een excellent meer gangen diner.
Kakelvers bij jou thuis in de keuken bereid of vanaf de outdoor kitchen in je overdekte tuin met een muziekje op de achtergrond. Speciale dieetwensen of voedingspatronen kan je natuurlijk met mij bespreken. Vraag gerust naar mijn allergeneninformatie.
Catering van leuke kookactiviteiten is ook in teamverband te organiseren.
Gerechten zijn naar keuze zelf in te vullen, wat jij en je gasten maar willen. Bespreek of bekijk mijn suggesties. Brochettes, een mixed grill van fijn klein vlees, vis, groenten en fruit.
Roasts slow cooked, langzaam gegaard en daarna gegrilde grotere stukken van vlees, vis, groenten en fruit, ter plekke aangesneden.
Roasts slow cooked, langzaam gegaard en daarna gegrilde grotere stukken van vlees, vis, groenten en fruit, ter plekke aangesneden.
Menusuggesties
Barbecue suggesties voor groepen
- Brochettes en roasts - spiezen en braadstukken.
- Hambiggers – XXL, rundvlees, kaaslava met of zonder gerookt spek.
- Lamsrack, kalfsrack en cote de boeuf.
- Patia Parilla – compote van gepekelde hele gegrilde watermeloen.
- Escargots – wijngaardslakken. Als entree of als tapas.
- Piscá – mandjes met hele vissoorten.
- Porc Roasts: Coteletten, Carré, Spare ribs, Roast Ends. etc
Barbecue suggesties voor groepen

Old School Cooking en Fine & Share Dining
Het Old School Cooking met zware zwarte gietijzeren ketels hangend aan driepoten boven een vuur. Antieke petroleumstellen met potten en roosterplaten, dat doet heel robuust aan. Dat is het ook.
En juist de bereiding, in het zicht, met de dutch ovens en de petroleumstellen is waarachtig het Fine Dining een smaaksensatie.
Menusuggesties

Saladyner
Een lepel en een bowl. Daarin jouw zelf gekozen salades. Je vult aan met je gekozen grillgerechten die je heet wil laten schroeien. Veel aanbod van vis, schaaldieren, vlees of groenten. Een bowl in je arm en een lepel in je andere hand. Echt heerlijk om super relaxed te eten.
Menusuggesties

De Cocotterie Gourmand
Fijnproevers kunnen hun eigen ovenschotel samenstellen. De chef bakt ze dan voor je af in een heteluchtoven. Na enkele minuten is het klaar om te eten. Je kan telkens weer een eigen nieuwe ovenschotel samenstellen. Alle gewenste gerechten zijn hiervoor geschikt.
Menusuggesties
Party service suggesties voor groepen en Fine Dining
- Chef thuis Catering.
- “Fine Dining”.
- Vanaf 2 personen.
- Suggestie voor een Vijfgangendiner.
- Wijnadviesen.
Ik kom voor je koken, wanneer je maar wilt!

Asperges met Lamskroon
Alle gangen zijn geïnspireerd op asperge-bereidingen. Een degustatie van drie voorgerechten op een schotel. Het hoofdgerecht een Lamskroon ter plekke bereid. Daarna een grand dessert met hierin ook weer asperge verwerkt.
Of heb je liever warme beenham in dit menu?
Meer informatie

Brazucade et Taureau Camarguaise
Outdoor en het liefst op een warm strand maar ook in de tuin. Een Gitano feestmaal in de Camargue met schelpdieren en stierenvlees zoals dit jaarlijks wordt gevierd in de Rhônedelta.
Meer informatie

Bouillabaisse à la Marseillaise
Een zeer luxe dis als hoofdgang tijdens een outdoor diner of aan tafel. Vers de bisque voor je te maken en te flamberen voor je gasten. De verse vis, schelp- en schaaldieren uit de zee, voor in jouw bisque, worden à la minute voor je gegrild. Passende bijlagen naar keuze.
Meer informatie

Winter Primeur
Hazepeper met Beaujolais Primeur
Stoofpotten met het eerste wild en de eerste nieuwe Franse wijn van dat jaar. Met sfeervolle verlichting en veilige vuurkorven voor gezelligheid en warmte.
Wildstoofpot en bijgerechten in Dutch Ovens, dit zijn gietijzeren pannen op kleine knapperende vuurtjes met gloeiende houtskolen op de deksels. De gerechten worden hierin gegaard en smaakvol gestoofd. Met een lekkere Beaujolais Primeur in de hand kan het erg gezellig worden.
Wildstoofpot en bijgerechten in Dutch Ovens, dit zijn gietijzeren pannen op kleine knapperende vuurtjes met gloeiende houtskolen op de deksels. De gerechten worden hierin gegaard en smaakvol gestoofd. Met een lekkere Beaujolais Primeur in de hand kan het erg gezellig worden.
Meer informatie

Winter Primeur
Wildschwein und Glühwein
Warme jassen en heerlijke Glühwein. Met sfeervolle verlichting en veilige vuurkorven voor gezelligheid en warmte.
Das Wildschwein en bijlagen op vuur roosteren en stoven in Dutch Ovens. Dit zijn gietijzeren pannen op kleine knapperende vuurtjes met ook nog gloeiende houtskolen op de deksels. De gerechten worden hierin gegaard en smaakvol gestoofd.
Das Wildschwein en bijlagen op vuur roosteren en stoven in Dutch Ovens. Dit zijn gietijzeren pannen op kleine knapperende vuurtjes met ook nog gloeiende houtskolen op de deksels. De gerechten worden hierin gegaard en smaakvol gestoofd.
Meer informatie
Interesse?
Neem gerust contact op via telefoon of mail.
Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.
Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.
06 5333 4530
info@intveencatering.nl
Ik bel je terug
Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.
YofY.nl
Dry Rubs, kruiden, specerijen, strooigoed op tafel, La Nouvelle Menagerie. Uit eigen keuken, drogerij, rokerij, kruidenmengerij, kruidentuin, omgeving en ontdekkingen. Op natuurlijke wijze bereid.
Ga naar Yofy.nl