Te bestellen als diner of hapjes.

Dinerbox bestellen

Een Salon Buffet in Dinerbox met Mezze - TLV - Tapas


Met wel 20 Middellandse Zee gerechten en…

Een culinaire proeverij van gerechten rond de Middellandse Zee Van Spanje en de Maghrib tot en met de Levant, alle share and taste lekkernijen rond de Middellandse Zee binnen handbereik om te proeven.

In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Mezze - Tel Aviv - Tapas diner - meer dan 20 heerlijk spannende gerechten - een feest voor het oog - zo halen je gasten voor hun tafelgenoten de lekkere gerechten
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Mezze - Tel Aviv - Tapas diner - meer dan 20 heerlijk spannende gerechten - een feest voor het oog - zo halen je gasten voor hun tafelgenoten de lekkere gerechten
Geserveerd als buffet in schalen waaruit iedere tafel met gasten haar eigen voorkeur schept in Villeroy & Boch tapas en mezze servies en daarna weer …. en dan nog twee keer.

Share & Taste Mediterrane lekkernijen


Mezze TLV en Tapas lekkere gerechten in Share & Taste stijl geserveerd in een diner box.

Een smakelijk diner-experience. Share & Taste de tapas van ronde de Middellandse Zee. Zie ook meer menusuggestie voor aanvulling.

O ja en TLV betekend Tel Aviv en FLFL betekend Falafel. FLFL wordt warm geleverd of is het eenvoudig in een dry fryer bij te warmen. De TLV keuken staat voor lekkere vegetarische en veganistische gerechten. Mezze zijn gerechten die op Arabisch en Turkse keukens zijn georiënteerd. Samen met de tapas is de gehele Middellandse Zee op je tafel te proeven.

20 Mediterrane mezze en tapas mooi op schaal in een diner box geserveerd. Dit is  voorzien van een rijk broodgarnituur. Waaronder ook grote pita en Libanese fladen, zodat je zelf je broodje Sabich en je wraps kan bereiden. De dinerbox is een grote en handige stapelbare vensterdoos met dikke servetten. De gerechten zijn te bestellen in disposables maar ook op schalen met retro octime serviesgoed.

Omri Jerushalmi Avatar
Michael verzorgt een culinaire climax! Hij beheerst meerdere keukens en kan die op zeer aangename wijze combineren. Tevens is hij makkelijk in de omgang, wat maakt dat alle wensen goed bespreekbaar zijn. (Dieet, allergie, religie etc..) Wat je ook zeker niet zult vergeten, is de esthetiek waarmee wordt uitgepakt. Zie de foto's: Wat een franje!
Omri Jerushalmi 21/03/2023
Image
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - gegrillde groenten - mezze - TLV - tapas, falafel
Image

Mezze - Tapas - TLV in een Diner Box


Het heerlijke Diner box buffet met meer dan 20 Mezze - Tapas - TLV en een rijk broodgarnituur te bestellen voor €29,75 per persoon minimaal 8 personen.

Vanaf 12 personen €27,50 per persoon en vanaf 20 personen €25,00 per persoon.

Heerlijk voor je visite thuis of de Vrijdagmiddag Borrel. Handig als diner box om uit te serveren of mee te nemen naar familie. Feestelijke binnenkomer wanneer je op visite gaat met deze mediterrane hapjes als verrassing.

Bestel nu, dan bel ik je terug voor details en over jouw extra wensen, de betaling en het afhaal- of bezorgmoment.

Deze mediterrane tapas zijn kleine smakelijke gerechtjes die mooi opgemaakt worden op een schaal. De exquise Falafel is hierin een overheerlijk middelpunt.

Het heerlijke Diner box buffet met meer dan 20 Mezze – Tapas– TLV en een rijk broodgarnituur te bestellen voor €29,75 per persoon minimaal 8 personen.

Vanaf 12 personen €25,00 per persoon en vanaf 20 personen €22,50 per persoon.

In de Koude Keuken wordt de FLFL vulling en de Goemoes in huis gemaakt. De ingrediënten hiervan zijn vers en de receptuur authentiek. Dat proef je!

Dinerbox bestellen
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - gegrillde groenten - mezze - TLV - tapas, houmous of humus maar je zegt goemoes
Goemoes
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - gegrillde groenten - mezze - TLV - tapas, auberginetaart met groenten kaas en zonnebloempitten gevuld
Aubergine tarte tatin met groenten en noten
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - gegrillde groenten - mezze - TLV - tapas, gekarameliseerde prei
Gegrilde groenten

Share & Taste Salon Buffet met Mezze – Tapas– TLV (Tel Aviv) toepasbaar als borrelgarnituur, voorgerecht en als diner.


Mezze en Tapa’s
TLV en Mezze, vlees, groenten, vegetarisch en vegan,
Sabich – streetfood – pita broodje met...

Falafel
Goemoes authentiek recept - van kekererwten.

Salades
Gefrituurde aubergine, Hamoutsim - midden oosten tafelpekelzuur, Baba Hanouch - van geroosterde aubergines met ei of pompoen, Fatoush – groene veldsla met granaatappeldressing en croutons, Tabouleh – van gestoomde bulgur en linzen met koriander.

Mezze en Tapa sauzen – smeersels
Harissa - pittige tomatenpesto, Labneh – roomkaas, Toum crême - Libanese, Aglioli, Tahina – sesamsaus, Amba - pittige mangosaus, Zough pittige pepers. Pesto Genovese.

Tapas
Bruchetta alla Caprese – tomatenfilet met buffalo Mozarella en tuinkruiden, Gemengde olijven, Funchi hasá – maisfrieten (warm), Dadels gerold in gegrilde katenspek, Shish’of – cevice van kip aan spies in geroosterde sesam, Rolls – taco met lamsvlees, Spinazie (met of zonder kaas) in filotquiche met walnoten.

Wil je nog meer keuze?
Laten we samen een culinaire menu-reis gaan maken!
Met nog meer Share & Taste gerechten.

Tapas - Spannende en vlammende Spaanse hapjes
Mezze / TLV - Kleine schotels uit de Levant, het Midden-Oosten
Kryo Caribe - Lokale gerechten van het Happy Island Aruba
Smörgasfest - Scandinavische vis-variaties
Hors-d'oeuvres - Uit de Franse en Nederlandse keukens
Zakoeski - Russische smulletjes

Gastronomisch - vinoloog – HACCP gecertificeerd – vraag gerust naar mijn allergeneninformatie.

Direct bestellen


  Aantal boxen:

  In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Mezze - Tel Aviv - Tapas diner - meer dan 20 heerlijk spannende gerechten - een feest voor het oog

  Share Dining met meer dan 20 hors d’Oeuvres
  Share & Taste met meer dan 20 Tapas Mezze en TLV

  All Taste met meer dan 40 kleine gerechten:
  Hors d’Oeuvres – Mezze – TLV (Tel Aviv) – Tapas.
  Share Dining & Taste is met vlees, vis, schaaldieren, vegetarisch en ook veganistisch.

  All Taste, voor ieder feest.
  Je gasten van vóór en ná het millennium worden hiermee uitstekend bediend. Vanaf 15 personen €45,00 per persoon. Vanaf 25 personen €40,00 per persoon.

  Naar Hors d’Oeuvres – Franse tapa’s Dinnerbox

  Interesse?


  Neem gerust contact op via telefoon of mail.

  Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

  06 5333 4530

  info@intveencatering.nl

  Ik bel je terug


  Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.