Te bestellen als diner of hapjes.

Dinerbox bestellen

Koud Buffet in dinerbox – Hors d’Oeuvres


met 20 Hors d'oeuvres en broodgarnituur een compleet diner in een handige maaltijd box.

Een culinaire retroheld, de Star van nu!
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - hors d'oeuvres in dinerbox
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - eigen bakkerij - Waldkorn breekbrood
Kraakverse broden

Share Dining


Hors d’Oeuvres: Ouderwets lekkere gerechten in nieuwe stijl en in een diner box.

Een smakelijk diner-experience. Shared Food van Frans / Nederlandse Tapas.

Meer dan twintig Hors d’ Oeuvres mooi op schaal in een diner box geserveerd voorzien van een rijk broodgarnituur, roomboterballetjes, kruidenboter en servetten. De dinerbox is een grote en handig stapelbare vensterdoos.

De hors d’oeuvres -meer dan 20 lekkere gerechtjes- liggen mooi geserveerd op één schaal vanaf 4 personen. Een dinerbox is een ruime volledige maaltijd voor 4 personen. Op een gezellige avond zijn het ook heerlijke hapjes voor de gasten. Voor grotere groepen serveer ik het graag voor je op hotelzilver en in mooie schalen.

Het heerlijke Diner box buffet met meer dan 20 Hors d’ Oeuvres en een rijk broodgarnituur te bestellen voor €29,75 per persoon minimaal 4 personen.

Vanaf 12 personen €25,00 per persoon en vanaf 20 personen €20,00 per persoon.

We hebben gisteren heerlijk gesmuld van je hors d’ oeuvres, op de saladeschotel met broodjes! Het was meer dan genoeg voor ons vieren en het smaakte allemaal heel erg lekker! Vooral zo leuk dat er zoveel keus was: heel veel verschillende salades, vlees, vis, kaas en fruit en dan zag het er ook nog prachtig uit! En de makreel (pépésan) was echt geweldig! Zeker voor herhaling vatbaar, Hartelijke groet, Wil en Lilian
Lilian Timmer 26/10/2022

Koud Buffet in een Diner Box


Heerlijk voor je visite thuis of de VrijdagMiddagBorrel Handig als diner box om uit te serveren of mee te nemen naar familie. Feestelijke binnenkomer wanneer je op visite gaat met hapjes als verrassing.

Bestel nu, dan bel ik je terug voor details en over jouw extra wensen, de betaling en het afhaalmoment.

Hors d’ Oeuvres zijn kleine smakelijke gerechtjes die mooi opgemaakt worden op een schaal. De exquise Huzarensalade is hierin een overheerlijk middelpunt.

In de Koude Keuken wordt de Huzarensalade zelf gemaakt. De ingrediënten hiervan zijn gestoomd, met de hand gesneden en met eigen romige mayonaise aangemaakt. Dat proef je!

Het heerlijke Diner box buffet met meer dan 20 Hors d’ Oeuvres en een rijk broodgarnituur te bestellen voor €29,75 per persoon minimaal 4 personen.

Vanaf 12 personen €27,50 per persoon en vanaf 20 personen €25,00 per persoon.

Dinerbox bestellen
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - hors d'oeuvres in dinerbox
Close-up van een Diner – Koud Buffet box
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland- uit eigen bakkerij - baguette met zwarte en groen peper, baguette met truffel nootmuskaat en olijfolie, baguette waldkorn met heineken bier
Kraakverse broden

Hors d’oeuvres van vlees, vis, groenten, kazen, broden en boters.


Een charcuterie van heerlijke vleeswaren met Spinetta Romana, Seranoham, Schwarzwalder schinken, chorizo, katenspek met dadels, asperges met beenham en eiercreme, paté uit eigen keuken
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - hors d'oeuvres in dinerbox
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - eigen bakkerij - dragon bread - krokant brood van bladerdeeg
Zoet- en zoutwatervis: Zalmmayonaise, tonijnsalade, kabeljauw crème, gekookte mosselen, gewokte shrimps, rivierkreeftjes en Hollandse garnalencocktail, gemarineerde gerookte makreelfilet (pépésan), gerookte palingfilet uit het Zuidlaardermeer, ansjovis in peterselie.

Vitamin Sea!

De Graved Lacks is uit eigen inleg.

Pastasalades in de kleuren van de Italiaanse vlag, met pimentón (rood), met room en gerookte forel (wit), pesto Genovese en gerookte kipfilet (groen).

Het feestelijke Gevulde Ei met eier-roomcrème, camembert, huzarensalade met mayonaisesaus, eigen inleg tafelzuur, klein zacht fruit, verse tuinkruiden, kiemen, botersla, roma- en veldsla, broodgarnituur Waldkorn of Focaccia-rol, roomboter- en kruidenboterballetjes. En!...Een rijk broodgarnituur uit eigen bakkerij.

Het heerlijke Diner box buffet met meer dan 20 Hors d’ Oeuvres en een rijk broodgarnituur te bestellen voor €29,75 per persoon minimaal 4 personen.

Vanaf 12 personen €25,00 per persoon en vanaf 20 personen €20,00 per persoon.


Koud buffet Diner in maaltijdboxen zijn handig en stapelbaar. In de winter bij lage temperaturen zijn ze buiten te plaatsen totdat je ze wil serveren. Je kan ze één voor één serveren en dat smaakt het verst. Houdt ze droog en afgeschermd. De temperatuur lager dan zeven graden Celsius en boven het vriespunt is optimaal. Als het nodig is kan je gerust de saladeschaal met hors d’oeuvres de volgende dag nog serveren.

Gastronomisch - vinoloog – HACCP gecertificeerd – en vraag gerust naar mijn allergeneninformatie.

Direct bestellen


  Aantal boxen:

  In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Mezze - Tel Aviv - Tapas diner - meer dan 20 heerlijk spannende gerechten - een feest voor het oog

  Share Dining met meer dan 20 hors d’Oeuvres
  Share & Taste met meer dan 20 Tapas Mezze en TLV

  All Taste met meer dan 40 kleine gerechten:
  Hors d’Oeuvres – Mezze – TLV (Tel Aviv) – Tapas.
  Share Dining & Taste is met vlees, vis, schaaldieren, vegetarisch en ook veganistisch.

  All Taste, voor ieder feest.
  Je gasten van vóór en ná het millennium worden hiermee uitstekend bediend. Vanaf 15 personen €45,00 per persoon. Vanaf 25 personen €40,00 per persoon.

  Naar Share & Taste Mezze- TLV – Tapas Dinnerbox

  Interesse?


  Neem gerust contact op via telefoon of mail.

  Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

  06 5333 4530

  info@intveencatering.nl

  Ik bel je terug


  Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.