Wat verzorg ik bij High Coffee


Vers gebakken broodjes-assortiment uit eigen bakkerij, met en zonder vezels. Wit, bruin of donkerbruin. Krentenbrood, suikerbrood, roggebrood. Kokos- en vruchtenvlinders. Verschillende soorten kaas. Vis- en vleeswaren uit eigen rotisserie. Marmelades en melasses, eigengemaakte chocopasta, verse pure hazelnoten- en amandelpasta’s. Gekookte eitjes. Verse fruitsalade. Huzarensalade. Boterballetjes. Verse jus d’orange, koffie en thee. Verse melk, karnemelk en room. En natuurlijk een kaarsje en een bosje bloemen.
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Brueghels broodmaal - pastei
Pain rognons met spek
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - uit eigen bakkerij - baguette waldkorn en pitten
Waldkorn pitten
Gedekt op lange tafels met hotelzilveren schalen om langs te lopen. Of op losse tafels met feestelijk of luxe serviesgoed en bestek.

Of volgens een heel andere aanpak. Alles op schalen in handige stapelbare vensterdozen om zelf uit te serveren. Ideaal om toch samen met meerdere mensen feestelijk corona-veilig te eten.

Karaffen jus d’orange, verse melk en karnemelk. Schenkkannen met koffie en heet water voor thee verspreid over tafels. Bij een door mij uitgeserveerde High Coffee steeds bijgevuld. Theezakjes, suikerzakjes, koffiemelk. Bij grotere groepen zijn er warme drankenapparaten. Dieet- en andere wensen zijn uiteraard bespreekbaar.

De High Coffee is bestemd voor groepen van minimaal 20 personen voor €28,50 per persoon, exclusief bediening en transport. Er zijn altijd aanpassingen te doen als corona-regels daartoe aanleiding geven.
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - uit eigen bakkerij - baguette met zwarte en groen peper, baguett met truffel nootmuskaat en olijfolie, baguette waldkorn met heineken bier
Kraakverse broden

Aanvullingen naar keuze


Naar keuze kan je snacks aan de High Coffee toevoegen. De bekendste zijn de Kalfscroquet en de Vegetarische kaassoufflé, uiteraard onder mijn dak gemaakt. Bijzonder aan te bevelen is de ouderwetse Pain Rognon, het nierbroodje. Voor de echte liefhebbers!

Assortiment korstdeeg-broodjes als croissants en zoete en hartige Viennoises: €7,50 per 10 stuks.

Slagroomtruffels 10 stuks, keuze uit diverse smaken: €0,75 per stuk.

Tarte tatin - Korstdeeg-gebak: €2,75 per eenpersoons-schelp. Royale taartpunt als toetje of vooraf, keuze uit diverse soorten: €3,50 per punt.

De tafel kan mooi gedekt worden met onder andere linnen, serviesgoed en kaarsen voor €4,75 per persoon.

Als je bediening en reiniging bijbestelt, is alles na afloop binnen twee uur opgeruimd.
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - uit eigen bakkerij - baguette met zwarte en groen peper
Wit brood met zwarte en groene peper
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - uit eigen bakkerij - baguette waldkorn met heineken bier
Waldkorn brood met Heineken

Interesse?


Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

06 5333 4530

info@intveencatering.nl

Ik bel je terug


Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.