Gezoet door de eigen natuurlijke smaak plus wat Stevia en honing.

Desserts


Ook in het dessertmenu kan ik rekening houden met zowel dieetwensen als met een specifieke menukeuze vanuit een voedingspatroon.
Image

Koffiekoek


Koek bij de koffie, vers zoals van toen het nog niet in supermarktverpakking verkrijgbaar was.
Image
Chocolade taart met sinaasappelgelei. Glutenvrije paleo raw food

Roomijs, Parfaitijs en Sorbets


in de smaken die jij wilt

Suggestie
Omelette Siberiën flambée, op schaal of in persoonlijke porties. Vanille roomijs in Parijse soes met chocoladesaus, slagroom, merengue, kersen én flambée.

Image
Mango-parfait met Romanov. De Romanov slagroom is met aardbeien confituur en bosaardbeien likeur.

Spoom-sorbet


Tijdens een véél-gangen diner is het heerlijk om in de vierde gang een aangepast ijsje, een sorbet, te nemen. Deze kan ik voor je bereiden op basis van champagne en bijvoorbeeld met een vleugje bloemennektar.
Image
Chocolade taart met sinaasappelgelei. Glutenvrije paleo raw food

Catering van Fruit, Cereals, Chocolade Smoothie & Toetjes Bar


KikkrUp J Kiplkkr
… of Mental Boost Opkikkertje om 15:00u als pauze voor een kiplekker laatste stukje van de vergadering.

Stel je toetjes samen voor het Brueghelse Broodmaal of voor het Grand dessert bij Fine Dining of neem een reuze Tira Misu Bombe voor al je gasten.

Image

Interesse?


Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

06 5333 4530

info@intveencatering.nl

Ik bel je terug


Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.