De Garde Manger - De Koude Keuken is de keukenafdeling voor de bereiding van koude maaltijd-gerechten zoals salades, voorgerechten en desserts. Maar ook voor Share Dining en Share & Taste salon buffetten en borrelplanken. Eventueel door kelners uitgeserveerd. Samen kunnen we een koud en warm buffet samenstellen voor een indoor of een outdoor kitchen activiteit. Voor grote en kleine groepen heb ik voldoende suggesties paraat.

De rijkelijk gevulde schalen met salades, charcuterie en broodgarnituur, in handige stapelbare vensterdozen, kan je eventueel zelf uitserveren bij de vrijdagmiddagborrel of familie-etentje. Kleine warme hapjes worden geserveerd in een bijgeleverde portable elektrische oven of in warmhoud schalen.
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - hors d'oeuvres in dinerbox
In handige dinerbox of als koud buffet.

“Share Dining” Een Salon Koud Buffet


  • Mooi opgemaakt op grote hotelzilveren schalen. Vis, vlees en vegetarisch.
  • Als Share Dining verspreide proeverij.

of

  • Als Hors d’Oeuvres in een dinerbox, met ruim broodgarnituur.

Minstens 20 Hors d' Oeuvres – Franse tapa’s.
Een culinaire retroheld, de Star van nu.

In de Koude Keuken wordt de Huzarensalade als een van de Hors d’ Oeuvres zelf gemaakt. De ingrediënten hiervan zijn gestoomd, met de hand gesneden en met eigengemaakte mayonaise bereid. Dat proef je! Vanaf 4 personen vormen de Hors d’ Oeuvres samen een mini koud buffet.

Voor grotere groepen uit te breiden met borrelplanken en warme schotels zoals mezze en tapa’s met zelf gebakken partybrood of met een heerlijke lasagne.

Naar de Dinerbox
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - mezze - TLV - tapas, toum creme, tomaten salsa, gegrilde groenten, aubergine taart met groentenvulling, goemoes, groenten voor sabich pita broodje

“Share & Taste”

Mezze – TLV - Tapas

  • Diner aan tafel of
  • Centraal Salon Buffet met borrelplanken
  • In stapelbare Dinerbox

Lekkernijen en broodgarnituur van Spanje en de Maghrib tot en met de Levant. Alle share and taste lekkernijen van rond de Middellandse Zee. Binnen handbereik om te proeven. Naast mijn suggesties zijn er nog veel keuzes.

Naar Share & Taste Mezze - TLV - Tapas
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Mezze - Tel Aviv - Tapas diner - meer dan 20 heerlijk spannende gerechten - een feest voor het oog

Share Dining met meer dan 20 hors d’Oeuvres
Share & Taste met meer dan 20 Tapas Mezze en TLV

All Taste met meer dan 40 kleine gerechten:
Hors d’Oeuvres – Mezze – TLV (Tel Aviv) – Tapas.
Share Dining & Taste is met vlees, vis, schaaldieren, vegetarisch en ook veganistisch.

All Taste, voor ieder feest.
Je gasten van vóór en ná het millennium worden hiermee uitstekend bediend.

Image

Borrelplanken


Proscuitto crudo, pancetta crudo, fuet, chorizo, caprese bonbons, dadels vijgen, olijven, borrelnoten mix, kaas, humus (huisgemaakt), knoflookcroutons, snoeptomaten, fruit en groentenmix-chips.
Naar Borrelplanken
Image

Tapasplanken


Geserveerd in retro Octime serviesgoed op een robuuste borrelplank.
Naar Tapasplanken
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Champagne ontbijt - eigen bakkerij - krokant, vers en nog warm

Rijkelijke Brueghels Broodmaal


gebakken broodjes-assortiment uit eigen bakkerij, met en zonder vezels. Wit, bruin of donkerbruin. Krentenbrood,…
Meer informatie
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - dessert compositie - tiramisu-ijs, hazelnootijs, krokant vruchtentaartje, bonbon en verse fruitsalade

Grand Dessert


om samen samen te stellen
Parfait pistache, - noisettes, - mango, druif én jouw smaak. Tiramisu Originale en niet Originale maar wel vreselijk lekker, Crêpes, Nougatine en Bonbons met krokante mungbonen. Mousses van fruit, noten, chocolade met lekkere room en eidooiers. Koffiekoeken, lange vingers en gekaramelliseerde crackers.
Meer informatie
Image

Wist je dat?


Groepen groter dan 10 personen, verzorg ik het broodgarnituur uit eigen bakkerij gratis.

YofY.nl


Dry Rubs, kruiden, specerijen, strooigoed op tafel, La Nouvelle Menagerie. Uit eigen keuken, drogerij, rokerij, kruidenmengerij, kruidentuin, omgeving en ontdekkingen. Op natuurlijke wijze bereid.
Ga naar Yofy.nl