De Garde Manger - De Koude Keuken is de keukenafdeling voor de bereiding van koude maaltijd-gerechten zoals salades, voorgerechten en desserts. Maar ook receptie- en borrelplanken. Eventueel door kelners uitgeserveerd. Samen kunnen we een koud buffet bedenken en dit eventueel combineren met een warm diner buffet. Voor grote en kleine groepen heb ik voldoende suggesties paraat.

Je kan zelf gaan uitserveren vanaf schalen die in handige, stapelbare vensterdozen klaarstaan, bijvoorbeeld bij de vrijdagmiddagborrel. Combineer je dit met kleine warme hapjes dan wordt dit geserveerd in een bijgeleverde portable elektrische oven of in warmhoud schalen.
Image

Een Koud Buffet in een dinerbox

met wel 20 Hors d' Oeuvres – Franse tapa’s


Een culinaire retroheld, de Star van nu

In de Koude Keuken wordt de Huzarensalade als een van de Hors d’ Oeuvres zelf gemaakt. De ingrediënten hiervan zijn gestoomd, met de hand gesneden en met eigengemaakte mayonaise bereid. Dat proef je! De Hors d’ Oeuvres vormen samen een mini koud buffet vanaf 4 personen.

Voor grotere groepen uit te breiden met borrelplanken en warme schotels zoals mezze en tapa’s met zelf gebakken partybrood of met een heerlijke lasagne.
Meer informatie
Image

High Coffee


Een overvloedige broodmaaltijd met warme en koude dranken. Te serveren als lunch, avond-broodmaaltijd of tussendoor. Hoewel de High Coffee meestal besteld wordt zonder alcoholische dranken, zijn er passende suggesties te doen.

Meer informatie
Image

Receptie Finger Food


Makkelijke éénhaps voor tussen twee vingers en een glas in de hand. Divers aanbod, download de PDF voor een overzicht van hapjes en prijzen. Vraag ook naar de Bon Bini Cocktailbar.
Meer informatie
Image

Global Swinger Food


Een culinaire wereldreis van kleine gerechten. Mezze, Tapas, Hors-d'oeuvres, Sushi-likes, Dim Sum, Kryo Caribe, Smörgasfest. Vraag ook naar de Bon Bini Cocktailbar.
Meer informatie
Image

Desserts


Parfait Noisettes, Tiramisu Originale én niet Originale maar wel vreselijk lekker, Nougatine en Bonbons.
Meer informatie
Image

Champagne-ontbijt


Real Rich Roomservice door een echte butler of een chef-kok geserveerd. Een Champagne-ontbijt is bijzonder leuk om te geven aan een relatie. Je cadeau wordt als grote verrassing ontvangen en als onvergetelijk moment bewaard.
Meer informatie

YofY.nl


Dry Rubs, kruiden, specerijen, strooigoed op tafel, La Nouvelle Menagerie. Uit eigen keuken, drogerij, rokerij, kruidenmengerij, kruidentuin, omgeving en ontdekkingen. Op natuurlijke wijze bereid.
Ga naar Yofy.nl