Geen plek is te gek voor een luxe catering service van je culinaire wensen. Je kan je gasten volledig laten verwennen of mee laten doen aan een teamactiviteit zoals samen een lopend koud en warm buffet maken en decoreren.

Persoonlijk overleg ik om al je wensen volledig te verzorgen zoals: Dieetwensen, vegetarisch, allergie beperkingen of religieuze spijswetten zijn welkom.

De Koude Keuken – De Garde Manger


De Garde Manger - De Koude Keuken is de keukenafdeling voor salades, voorgerechten, koude maaltijdgerechten, desserts en borrelgarnituur - koud en warm. Eventueel door kelners uitgeserveerd. Je kan ook kiezen voor salade-schalen in handige stapelbare dozen en zelf uitserveren.

Share Dining met meer dan 20 hors d’Oeuvres

Share & Taste met meer dan 20 Tapas Mezze en TLV

All Taste met meer dan 40 kleine gerechten:
Hors d’Oeuvres – Mezze – TLV (Tel Aviv) – Tapas.
All Taste is met vlees, vis, schaaldieren, vegetarisch en ook veganistisch.

All Taste, voor ieder feest.
Je gasten van vóór en ná het millennium worden hiermee uitstekend bediend.

Naar De Koude Keuken
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Share Dining met Hors d'oeuvres - Voor de familie en de vrijdagmiddag op het werk. Smaakvol voor mensen van vóór en ná het millennium!
Share Dining Voor de familie en De vrijdagmiddag op het werk. Smaakvol voor mensen van vóór en ná het millennium!

De Warme Keuken – Wishbone Outdoor Kitchen


Binnen een meerdere gangen diner of buiten een vuur activiteit met meerdere gastronomische thema’s. Bij(na) alle weertypes om lekker buiten te eten. Geen plek te gek om te landen.

Bijvoorbeeld In de winter met de jas aan en met hete Gloeiwijn het gerijpte wild eten.

Naar De Warme Keuken
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - grillmaster - ruime menukaart en zelf in te vullen met hulp van de chef kok
BBQ en Party verhuur Groningen Drenthe en Friesland - In 't Veen Catering - wanneer je huis een feestlocatie wordt

BBQ & Party Verhuur Groningen


Wil je alles in eigen hand houden dat kan ik je nog helpen met verhuurartikelen zoals grote en kleine tuipaviljoens, barbecues, vuurschalen,  ovens, serviesgoed, bestek en glaswerk, blusapparatuur, afwasmachine etc.

Laat je de gerechten uitserveren op mooi gedekte lange tafels, met daar op tafellinnen, kandelaars, hotelzilver en opgemaakte schalen in een locatie binnen de stad Groningen.

Of kies je voor een robuuste buiten presentatie met op houtskool gegrilde gerechten. Of gestoofde gerechten bereid in Dutch Ovens op houtvuur.

Naar BBQ & Party Verhuur

    YofY.nl


    Dry Rubs, kruiden, specerijen, strooigoed op tafel, La Nouvelle Menagerie. Uit eigen keuken, drogerij, rokerij, kruidenmengerij, kruidentuin, omgeving en ontdekkingen. Op natuurlijke wijze bereid.
    Ga naar Yofy.nl