Geen plek is te gek voor een luxe catering service van je culinaire wensen. Je kan je gasten volledig laten verwennen of mee laten doen aan een teamactiviteit zoals samen een diner maken of een lopend koud en warm buffet decoreren.

Persoonlijk overleg om al je wensen volledig te verzorgen zoals: Dieetwensen, vegetarisch, allergie beperkingen of religieuze spijswetten zijn uiteraard geen probleem.
Image
Een Koud Buffet in een dinerbox met wel 20 verschillende Hors d’Oeuvres.

De Koude Keuken – De Garde Manger


De Garde Manger - De Koude Keuken is de keukenafdeling voor de bereiding van salades, voorgerechten, kleine en grote koude-maaltijdgerechten. Bijlagen naast de dis. Desserts. Receptie- en borrelgarnituur koud en warm. Eventueel door kelners uitgeserveerd.
Naar De Koude Keuken
Image

De Warme Keuken – Wishbone Outdoor Kitchen


De suggesties uit de Warme Keuken zijn gebaseerd op ‘ieder seizoen een primeur’. Het aanbod is ingedeeld in lente, zomer, herfst en winter. Bij alle weertypes lekker naar buiten. Actuele corona-regels bespreken we.

Binnen uitserveren kan natuurlijk ook. Dan kan ik in overleg met jou ook zorgen voor een presentatie of decor dat bij jouw thema past.
Naar De Warme Keuken
Image

Service


Je kan kiezen om de gerechten uit te serveren op mooi gedekte lange tafels, waarop linnen, kandelaars, hotelzilver en opgemaakte schalen staan.

Je kan ook kiezen voor schalen in handige stapelbare saladedozen. Door wisselende corona-regels zijn er situaties denkbaar waarbij dit een goede oplossing is:
  • de schalen zijn verspreid plaatsbaar,
  • er kunnen steeds nieuwe neergezet worden,
  • er staan minder mensen rondom een schaal.
Anders gezegd: met schalen in handige stapelbare saladedozen is de veiligheid beter te garanderen.

YofY.nl


Dry Rubs, kruiden, specerijen, strooigoed op tafel, La Nouvelle Menagerie. Uit eigen keuken, drogerij, rokerij, kruidenmengerij, kruidentuin, omgeving en ontdekkingen. Op natuurlijke wijze bereid.
Ga naar Yofy.nl