Butlerservice In ’t Veen Catering – Romantisch aan tafel – Pop Up Wild Dineren

Midden in de natuur en ver van de snelweg – onvergetelijke herinnering.

Stel… dat ik jullie, zoals ik hier getekend heb, op de foto zet. En dat tijdens een zonsondergang op een strandje aan de waterkant van een meer, van een rivier of aan de zee, terwijl jullie genieten van een heerlijk vier of zes gangen diner. Een onvergetelijke herinnering.

Een diner dat dáár ter plekke en alleen voor jullie, is gekookt. Dat midden in de natuur en in alle rust en vrijheid aan jullie wordt uitgeserveerd. Daarbij de lekkerste wijnen die jullie zelf hebben uitgekozen.

We zoeken van te voren samen naar een mooie plek en dan zetten we dat toch, Pop Up, voor jullie neer!

Romantisch aan tafel in de natuur. Mooi aangekleed met tafellinnen, zilver bestek, rijk bloemwerk, drapeaus van tule, sfeerlicht, sierlijk glaswerk en serviesgoed, dus super aangekleed in ‘t wild dineren.

Deze dag zou je kunnen beginnen met een Champagneontbijt en daarna in een limousine of paardenkoets langs leuke entertainment en picknickplekken. Op weg naar dat strandje voor het diner. Een hele dag van onze butlerservice genieten. Een verrassing door je zelf samengesteld.

Hier heb ik veel ervaring in en ook foto’s van gemaakt. Bijvoorbeeld op het Atlantische strand in Bretagne op de landtong naar Quiberon of op het zuidelijke rif van Aruba en toen op die heuvelrug in Nepal in de buurt van Pokhara, tussen de twee meren van Begnas en Rupa. Echter daar was ik zowel een van de twee gasten als ook de chef kok en de ober. Zo heb ik wel onze vakanties tot onvergetelijke herinneringen gemaakt.