Ik, als de franchisegever, zorg voor de bevoorrading en jouw administratie en jij, als de franchisenemer, verkoopt onwijs superlekkere dik-belegde maaltijd-broodjes.

De Workshop Opfrissen Algemene Ondernemersvaardigheden is bedoeld om de markt-, organisatie- en warenkennis van de franchisenemer te vergroten. Hiermee wordt de franchisenemer een volledige zakenpartner. De onderwerpen die in de workshop behandelden uitgewerkt worden, hebben direct te maken met de invulling van het businessplan. Dit zijn: organisatie, marketing, financiering, verlies en winst, liquiditeit en duurzaamheid.
Image
Jij, als zelfstandig ondernemer en franchisenemer, verkoopt deze bijzondere broodjes op warenmarkten, evenementen en in uitgaansgebieden. Ik, als de franchisegever, bevoorraad je en beheert je administratie. Voorafgaand begeleid ik je in ondernemersvaardigheden waarmee je een kredietverstrekker voor een klein startkapitaal kan overtuigen en klaar voor de markt bent. Vanaf dan gaan we voor een goede samenwerking.

Interesse?


Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

06 5333 4530

info@intveencatering.nl

Ik bel je terug


Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.