Slow cooking is een goed voorbeeld waarbij mijn keuken de jouwe zou kunnen ondersteunen. Slow cooking tilt je kookproces naar een hoger plan. Sommige ingrediënten vragen daarbij enorm veel bereidingstijd. Tijd die essentieel is voor het samensmelten en het behoud van smaken en voor de sappigheid van het gerecht. Tijd die jij soms niet hebt, en ik wel.
Mijn keuken maakt zelf kruiden en mengt specerijen. Kruidig strooigoed zoals Pimentón, Picá, Gomasio, Ras el Hanout, Lemon Sunshine en Aglioli. YofY.nl maakt ook Tasty Liquids van gember en knoflook, notenpasta’s, compotes en marmelades. Heerlijk bij de bereiding van je gerechten.
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - bedrijfscatering - productiekeuken
Maaltijden voorbereiden
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - bedrijfscatering - productie mise en place - gedroogde decoratie garnituur
Gedroogd garnituur
Enkele mise en place-suggesties voor een verkoopvitrine van een lekkere winkel of voor de menukaart van een restaurant: patés, rilettes, vleeswaren, gaar-gemarineerd fijn klein vlees, allerlei sousvide-bereidingen, koelverse maaltijdcomponenten en samengestelde gerechten als lasagne. Maar ook je Dessertwensen kunnen we bespreken.

Ter ondersteuning van je keukenbrigade heb ik de volgende halfproducten: frozen sauce cubes voor snelle à-la-carte-recepten, graved lacks van wilde zalm en grill-lak van eigen druivenoogst.

Zie voor meer suggesties PDF
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - bedrijfscatering - productie mise en place - sockeye zalm (wilde zalm) - in marinade voor graved lacks bewerking
Marineren van een zalmzijde - met dille, appelstroop en peper

Interesse?


Neem gerust contact op via telefoon of mail.

Graag geef ik meer informatie of denk ik met je mee wat het beste past bij jouw wensen.

06 5333 4530

info@intveencatering.nl

Ik bel je terug


Laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.