In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - bedrijfscatering - productiekeuken

Mise en place


Je horecabedrijf of je lekkere winkel kan ik met mijn keuken ondersteunen in het voorbereiden van intensieve mise en place. Het kan zijn dat je uitval hebt in de keuken of dat er werkdruk ontstaat rond de uitvoering van de menukaart of je verkoopassortiment.
Meer informatie...
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - bedrijfscatering - productie mise en place - sockeye zalm (wilde zalm) - in marinade voor graved lacks bewerking

Product ontwikkelen


Je wil nieuwe blikvangers op de menukaart van je restaurant of in je verkoopvitrine van jouw lekkere winkel. Samen kunnen we ideeën uitwerken in een testprogramma waarin smaak, presentatie en prijsstelling diepgaand aandacht krijgen. Het testprogramma zal je lopende processen niet in de weg staan.
Meer informatie...
In 't Veen Catering Groningen Drenthe en Friesland - Goed Voorbereid!

Sparringpartner


Twijfel je er wel eens aan of je huidige bedrijfsconcept nog wel stevig genoeg is? Zou je willen weten welke richting het op zou kunnen gaan? Dan heb ik een passende route voor je waarlangs we dat samen grondig kunnen uitzoeken.
Meer informatie...
Image

Samenwerking op basis van een franchise-relatie


Jij verkoopt op warenmarkten, evenementen en in uitgaansgebied. Ik bevoorraad je en beheer je administratie. Je bent ondernemer geweest of aspirant-ondernemer die een startkans wil benutten. Je verkoopt bijzondere broodjes belegd met veel vlees en salade en met keuze uit vier sauzen. Een Amerikaans concept dat hier zo niet wordt gepresenteerd en uitgevoerd.
Meer informatie...

YofY.nl


Dry Rubs, kruiden, specerijen, strooigoed op tafel, La Nouvelle Menagerie. Uit eigen keuken, drogerij, rokerij, kruidenmengerij, kruidentuin, omgeving en ontdekkingen. Op natuurlijke wijze bereid.
Ga naar Yofy.nl